Skanska přivítala ČSOB ve svém projektu Balabenka

13.10.2013 15:49

Společnost Skanska Property Czech Republic uzavřela smlouvu o pronájmu v projektu Balabenka v Praze 9 – Libni. ČSOB si pronajme 3 544 metrů čtverečních kancelářských prostor a přestěhuje se do Balabenky v březnu 2014.

Skanska přivítala ČSOB ve svém projektu Balabenka
Foto: red
Popisek: Skanska

Skupina ČSOB patří s třemi miliony klientů mezi lídry finančního trhu v České republice a je součástí belgické skupiny KBC. ČSOB poskytuje finanční služby všem skupinám klientů, tzn. soukromé klientele, malým či středním podnikům i velkým společnostem či institucím.

Marie Passburg, prezidentka společnosti Skanska Property Czech Republic uvedla: „S velkým potěšením vítáme společnost ČSOB v Balabence jako svého nájemce. Pro ČSOB jsme již postavili sídlo společnosti v Radlicích, pokračujeme tedy tímto ve vzájemném partnerství a spolupráci.”

Petra Prošková, ředitelka útvaru Back office Distribuce ČSOB k tomuto pronájmu uvedla: „Hledali jsme v Praze novou vhodnou lokalitu pro naše podpůrné útvary. Balabenka splňuje naše požadavky díky výhodné poloze a dopravní dostupnosti dané blízkostí trasy B pražského metra, stejně jako díky vysoké kvalitě zpracování. Budova se navíc vyznačuje jedinečným architektonickým řešením a nachází se v do budoucna atraktivní lokalitě. Důležitým faktorem byl pak vynikající poměr ceny a kvality pronajímaných prostor.“

Marie Passburg k tomu dodává: “S tímto pronájmem jsou prostory v Balabence pronajaty ze 70 %, což potvrzuje, že se jedná o skvělou lokalitu nabízející vysoce kvalitní prostory pro náročné zákazníky.“

Balabenka se nachází na pomezí dynamicky se rozvíjejících částí města – Prahy 8 a Prahy 9. Balabenka díky svému jedinečnému designu nabízí flexibilní a prosvětlené prostory. Komplex je obklopen parkem, který Balabenku izoluje od shonu velkoměsta zelenou bariérou. V okolí objektu se nachází množství zařízení a služeb, jako je například obchodní centrum Harfa nebo O2 Arena.

Tato šestipatrová budova nabízí 13 000 m2moderních a flexibilních obchodních či kancelářských prostor. V současnosti největší dostupné podlaží v budově má rozlohu přibližně 1 520 m2. Každé podlaží lze rozdělit do několika samostatných jednotek s vlastním vstupem.

Společnost Skanska Commercial Development Europe vytváří a realizuje projekty kancelářských, logistických a komerčních prostor. Činnost společnosti se soustředí na metropolitní oblasti v České republice, Maďarsku, Rumunsku a Polsku a je rozdělena mezi čtyři lokální společnosti: Skanska Property Czech Republic, Skanska Property Hungary, Skanska Romania a Skanska Property Poland. Společnost je součástí skupiny Skanska, jedné z největších společností na světě poskytujících služby v oblasti stavebnictví a projektového developmentu již více než 125 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…