Ski areál SYNOT Kyčerka hlásí až půl metru sněhu!

08.01.2016 17:08

Ski areál SYNOT Kyčerka láká malé i velké lyžaře na skvělé lyžařské podmínky. Na sjezdovkách leží 30-50 cm sněhu. Sněžná děla jedou naplno ve dne i v noci. Na své si tak už přijdou všichni – dětem je určen pohyblivý pás a dvě dětské sjezdovky, zkušenějším lyžařům pak červená a modrá sjezdovka. V sobotu si navíc návštěvníci mohou užít také večerní lyžování.

Ski areál SYNOT Kyčerka hlásí až půl metru sněhu!
Foto: Ski areál SYNOT Kyčerka
Popisek: Kyčerka hlásí až půl metru sněhu!

„Už jsme ani nevěřili, že nějaká sezóna bude. Ještě před pár dny se na okolních loukách pásly ovce a počasí lákalo spíše k vyjížďkám na kole. Sněhu je bohužel každým rokem méně, ale doufáme, že nám letošní sezóna vydrží co nejdéle,“ uvedla Andrea Matyščáková ze ski areálu Kyčerka.

Jako každou sezónu mají i letos pořadatelé připravenu řadu akcí pro návštěvníky areálu – jedná se o testování lyží různých světových značek, lyžařské závody pro všechny věkové kategorie, dětský karneval a v neposlední řadě „pololetní“ lyžování pro jedničkáře zdarma.

K dispozici je jako vždy půjčovna lyží a snowboardů, lyžařská škola a Iglů u Eskymáka. Lyžaři se mohou těšit také na speciality z Hospody Kyčerka a udírny U Chudějů.

„Vzhledem k tomu, že stále patříme do Skiregionu Valašsko, lyžaři u nás mohou využívat skipasy, platné hned pro několik lyžařských areálů,“ doplnila Matyščáková s tím, že je areál v provozu denně od 8 do 16 hodin.

Ti, kteří by se rádi pokochali krásou Beskyd, mohou v průběhu sezóny využít možnosti vyjížďky desetimístnou rolbou po okolních vrších.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…