Ski areál SYNOT: Sobota na Kyčerce bude ve znamení masek!

11.03.2015 14:08

Ski areál SYNOT Kyčerka stále hlásí výborné podmínky pro lyžování. Lyžaři si užívají počasím již téměř jarní lyžovačku – na sjezdovkách je přibližně půl metru sněhu a v noci mrzne, ale přes den je většinou azurová obloha a svítí sluníčko.

Ski areál SYNOT: Sobota na Kyčerce bude ve znamení masek!
Foto: Ski areál SYNOT
Popisek: Ski areál SYNOT Kyčerka, snímek z karnevalu na sněhu z roku 2014

V provozu jsou modrá, obě červené i výukové sjezdovky a dětský park s pohyblivými pásy.

O víkendu se zde navíc uskuteční jedna z posledních zábavných akcí této sezóny – karneval. „Akce vypukne již tuto sobotu, v 10 dopoledne, v areálu dětského parku. I letos jsme připravili pro děti velmi pestrý soutěžní program, který vyvrcholí vyhlášením nejhezčí masky,“ uvedla za provozovatele areálu Andrea Matyščáková a dodala, že děti, které budou mít na sobě masku, budou mít celodenní lyžování zdarma.

Akce opět probíhá pod osobní záštitou senátora Ivo Valenty. 

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí přibližně 2,5 km sjezdových tratí, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti a lyžařskou a snowboardovou školu. Samozřejmostí je půjčovna lyží a snowboardů, ski servis, několik možností občerstvení přímo u lyžařského svahu a bezplatné parkování. Areál je otevřen denně od 8 do 16 hodin, milovníkům večerního lyžování jsou určeny úterky, čtvrtky a soboty mezi 18 a 21 hodinou.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…