Skupina Barrandov dosáhla nejlepšího výsledku od začátku svého vysílání

29.11.2016 12:12

Stanicím televizní skupiny Barrandov se v uplynulém týdnu mimořádně dařilo. Jejich souhrnný podíl sledovanosti se vyšplhal na hodnotu 8,6 % v cílové skupině 15+, čímž dosáhly nového rekordu. Jde o nejlepší výsledek v historii skupiny. TV Barrandov vykázala nejlepší výkon od konce července, skvěle se dařilo i stanici Barrandov PLUS, která měla druhý nejvyšší podíl. KINO Barrandov zaznamenal svůj historicky čtvrtý nejlepší výsledek.

Skupina Barrandov dosáhla nejlepšího výsledku od začátku svého vysílání
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Skupina Barrandov překonala již posedmé ve své historii hranici osmi procent a v uplynulém týdnu dosáhla absolutně nejvyššího souhrnného podílu 8,6 %. Velkou zásluhu na tom má především vlastní tvorba, která se od pondělí 21. listopadu rozšířila o dva nové formáty – vědomostní soutěž Kdo to ví?, a talk show Aféry. Skupina Barrandov zaznamenala své týdenní maximum také v cílové skupině 15 – 69 let, a to ve výši 7,51 %.

„Růst sledovanosti nás velice těší, samozřejmě o to větší je to pro nás závazek, abychom divákům nabízeli další zajímavé pořady. Velký ohlas zaznamenal návrat Richarda Genzera a Michala Suchánka na televizní obrazovky v zábavné show Kdo to ví?, své příznivce si rychle našly i Aféry s moderátorkou Kateřinou Kristelovou,“ okomentoval úspěch stanic Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

TV Barrandov si dlouhodobě udržuje pozici čtvrté nesledovanější stanice na trhu. Nárůstu sledovanosti dosahuje nejen novými formáty, ale také díky programovým změnám, kterými reaguje na aktuální potřeby diváků. Nejsledovanějším dnem bylo v uplynulém týdnu pondělí, kdy byly odvysílané první díly nových pořadů. V soutěži Kdo to ví?, kterou provází Michal Novotný, se po boku Genzera a Suchánka jako VIP hosté objevili herci Saša Rašilov a Jitka Ježková. V premiérových Aférách se mohli diváci seznámit s příběhem dívky, která podvedla svého přítele, ale ze všech sil se snažila jejich vztah zachránit.

Mezi nejsledovanější pořady patří již tradičně Soudkyně Barbara a Naše zprávy. Do první desítky se dostala i talk show Nebezpečné vztahy s Honzou Musilem, která získává na oblibě. Podstatnou změnou ve vysílání prošel páteční den – v hlavním vysílacím čase byly nově zařazeny nejlepší díly oblíbeného pořadu Kurňa, co to je?, a teprve poté byla zařazena turecká telenovela Vyměněné životy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…