Skupina Barrandov mění strukturu řízení, František Borovský končí jako výkonný ředitel

07.12.2016 9:30

Televizní skupina Barrandov zjednodušuje strukturu svého řízení. Generální ředitel třetí největší televizní skupiny Jaromír Soukup ruší funkci výkonného ředitele. Z vedení TV Barrandov tak po téměř dvouleté spolupráci odchází František Borovský.

Skupina Barrandov mění strukturu řízení, František Borovský končí jako výkonný ředitel
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Televizní skupina Barrandov, která minulý týden dosáhla sledovanosti přes 8,4 %, zjednodušuje strukturu svého řízení. „Z pozice generálního ředitele se poslední dva roky věnuji televizi Barrandov prakticky na denní bázi. Mám detailní přehled jak o programové skladbě, o výrobě, tak i o celkovém dění v televizi. Díky dobře nastavenému stylu řízení a fungující vnitřní struktuře se ukázalo, že je funkce výkonného ředitele v tuto chvíli nadbytečná. Františku Borovskému samozřejmě děkuji za odvedenou práci. Během jeho působení připravila naše televize mnoho nových atraktivních formátů,“ okomentoval aktuální situaci Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Televize Barrandov pod vedením generálního ředitele Jaromíra Soukupa přivedla v průběhu podzimu řadu atraktivních formátů, které pomohly zvýšit její sledovanost. „Již nyní je jasné, že naše skupina skončí za rok 2016 v zisku. Rostoucí sledovanost potvrzuje, že mé rozhodnutí investovat do programu a rozvoje stanic bylo správné. I v příštím roce budeme v tomto trendu pokračovat. Připravujeme jak pokračování úspěšného seriálu Doktorka Kellerová, tak i další díly oblíbených pořadů z vlastní tvorby, jako jsou Soudkyně Barbara, Nebezpečné vztahy nebo Můžu dál? s Alešem Cibulkou,“ doplnil Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…