Skupina Barrandov meziročně roste o 32 procent. Květen byl druhým nejlepším měsícem v historii

01.06.2017 16:26

Sledovanost barrandovských stanic od začátku roku nezadržitelně roste, měsíční podíl celé skupiny dosáhl hodnoty 8,7 procenta. Jde o meziroční nárůst o 32 procent, což je nejvíce ze všech hlavních televizních skupin. Svou zásluhu na tom mají především politické a zpravodajské pořady z vlastní tvorby – TÝDEN s prezidentem a Naše zprávy.

Skupina Barrandov meziročně roste o 32 procent. Květen byl druhým nejlepším měsícem v historii
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

Skupina Barrandov zaznamenala další úspěch ve sledovanosti. Uplynulý květnový měsíc přinesl druhý nejlepší výsledek v její historii. Hlavní kanál dosáhl podílu 6,1 procenta, kdy pozornost diváků nejvíce upoutal premiérový díl pořadu TÝDEN s prezidentem ze 4. května (351 000, podíl 8,6 %), dále dvě sobotní romantiky Inga Lindström (330 000, 10 %) a Emilie Richards (274 000, 9,4 %) a Naše zprávy, které se blíží také k hodnotě 300 tisíc diváků.

Znovu meziměsíčně posílila i stanice KINO Barrandov, která dosáhla na svůj rekord 1,6 procenta, což meziročně znamená nárůst o 48 procent. Televizní kanál Barrandov PLUS dosáhl na hranici 0,8 procenta, tedy o 91 procent více než loni, a Barrandov FAMILY vykázala ve sledovanost meziroční posun o 47 procent.

„Těší nás, že Skupina Barrandov dlouhodobě zaznamenává kladné výsledky v nárůstu sledovanosti. Obliba pořadů z naší vlastní tvorby svědčí o tom, že diváci touží především po neokoukaných originálních formátech, proto již nyní připravujeme nabídku nových pořadů, které odstartují v rámci podzimního schématu,“ okomentoval úspěch stanic generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec