Skupina Barrandov v červnu zaznamenala nejrychlejší růst: podíl na sledovanosti meziročně stoupl o 22 procent!

07.07.2016 15:50

Letošní červen potvrdil dlouhodobě vysoké tempo růstu podílu sledovanosti kanálů televizní Skupiny Barrandov. Ta ve zmíněném měsíci dosáhla podílu 6,8 %, což představuje nejrychlejší skok ze všech televizních skupin na trhu a zároveň téměř čtvrtinový nárůst oproti stejnému období loňského roku!

Skupina Barrandov v červnu zaznamenala nejrychlejší růst: podíl na sledovanosti meziročně stoupl o 22 procent!
Foto: red
Popisek: TV Barrandov

Stanice KINO Barrandov pravidelně roste od února a v červnu opět dosáhla svého rekordního měsíčního podílu ve výši 1,2 %, čímž znovu porazila Primu Max a Fandu, v posledním týdnu pak dokonce předstihla Telku a Smíchov. Rekordní čísla si připsal také kanál Barrandov MUZIKA, Barrandov PLUS zase zaznamenal svůj druhý nejvyšší výkon. Hlavní kanál TV Barrandov v červnu meziročně posílil o 7,3 % na 5 %.

Razantní tempo růstu nezbrzdil ani začátek prázdnin, spíše naopak. V týdnu na přelomu června a července (27. června – 3. července) zaznamenala celá Skupina Barrandov druhý nejlepší výsledek v letošním roce: 7,6 %. Celotýdenní podíl TV Barrandov dosáhl hodnoty 5,6 %, rekordní podíl si drží KINO Barrandov (1,3 %), které porazilo opět Fandu a Smíchov, a Barrandov MUZIKA (0,14 %).

Další průlom v rekordních hodnotách se dá očekávat v tomto týdnu vzhledem k rozšířenému formátu zpravodajské relace, jejíž první vysílání 4. července si připsalo mimořádný 15,1 % podíl sledovanosti. Pondělní den byl celkově pro Skupinu Barrandov letos nejlepší (9,4 %) a druhý nejlepší vůbec (po Silvestru 2015). V úterý 5. července pak svá historická maxima překonala jak stanice KINO Barrandov (2 %), tak i Barrandov MUZIKA (0,3 %) a Barrandov PLUS (0,7 %).

Mezi nejúspěšnější pořady patří vlastní tvorba: významnou oblibu u diváků si našly především Naše zprávy, Soudkyně Barbara nebo Kurňa, co to je? V úterý 5. července navíc výborně odstartoval zcela nový pořad KOLOTOČ V KUCHYNI – první díl show se známým hercem a dabérem Radkem Kuchařem, která poběží na TV Barrandov každé úterý a čtvrtek, zaznamenal podíl sledovanosti 5,8 %.

„Těší nás především to, že nejde o pouhý výkyv směrem nahoru, ale zcela jasně o dlouhodobý trend. Je vidět, že diváci jsou velmi citliví na kvalitu televizní nabídky a pozitivně reagují na naše úsilí o optimální programové schéma všech stanic Skupiny Barrandov,“ říká Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…