Skupina GTS zajistí pro LUKOIL komplexní síťovou infrastrukturu

30.12.2013 8:52

Skupina GTS Central Europe (GTS), přední telekomunikační operátor a poskytovatel služeb datových center ve střední a východní Evropě, podepsala dlouhodobou smlouvu se společností LUKOIL Poland, předním výrobcem a zpracovatelem ropy a zemního plynu, na poskytování komplexních síťových služeb pro 116 čerpacích stanic v Polsku.

Skupina GTS zajistí pro LUKOIL komplexní síťovou infrastrukturu
Foto: Archiv
Popisek: GTS

GTS zajistila návrh a realizaci nové víceúčelové síťové infrastruktury, která zabezpečí spolehlivý provoz celkem 116 čerpacích stanic společnosti LUKOIL v Polsku. Speciálně navržené řešení nabízí hlasovou a datovou IP platformu GTS nové generace, která podporuje všechny interní obchodní aplikace společnosti LUKOIL, prodejní místa a platební systém pro fleet card mezi čerpacími stanicemi, datovými centry a bankami. Pro zajištění spolehlivého nepřetržitého provozu navrhla GTS maximálně bezpečné řešení s možností speciální zálohy dat, která zabezpečí ještě vyšší ochranu poskytovaných dat.

Jako součást implementovaného řešení dodává GTS také WiFi s IP připojením pro všech 116 čerpacích stanic, které dále nabízí služby restaurace a expresní samoobsluhy. Tyto WiFi sítě jsou spravovány společností LUKOIL a jsou určeny především pro zákazníky, kteří potřebují internetové připojení při návštěvě čerpací stanice.

„Velice nás těší, že si nás společnost LUKOIL Poland vybrala jako partnera pro zajištění síťové infrastruktury. Naše komplexní řešení nabízí řadu ICT služeb, které plně odpovídají potřebám této firmy,” uvedl Piotr Sieluk, generální ředitel společnosti GTS Poland. „Navázání vzájemné spolupráce dokládá, že GTS dokáže navrhnout i zabezpečit jakékoli ICT řešení na míru i pro velké firemní zákazníky.“

„Při každém zpracovávání plateb i dat získaných od zákazníků je nezbytně nutné mít k dispozici spolehlivou síť a zabezpečit svěřená data. Proto bylo pro nás zásadní najít důvěryhodného partnera, který rozumí našim obchodním potřebám a dokáže nabídnout komplexní síťovou infrastrukturu v Polsku,” řekl Audrius Stropus, prezident společnosti LUKOIL Poland. „Jsme si jisti, že naši zaměstnanci i zákazníci budou jedině profitovat ze spolupráce se společností GTS.“

O společnosti Lukoil:

LUKOIL je přední světová společnost na výrobu a zpracování ropy a zemního plynu. Většina jeho průzkumných a těžebních kapacit leží na území Ruska, ale LUKOIL vlastní moderní rafinerie, závody na zpracování plynu a petrochemické komplexy dnes již po celém světě. Odbyt většiny produktů společnosti je realizován na mezinárodních trzích. Prodejní síť společnosti sahá do 24 zemí světa včetně Ruska, pobaltských států, států SNS, Evropy a USA. LUKOIL je druhou největší nestátní veřejně obchodovanou ropnou společností na světě v oblasti prokazatelných uhlovodíkových rezerv. Je největší ropnou obchodní skupinou v Rusku s ročním obratem dosahujícím více než 107 miliard amerických dolarů a čistým ziskem přesahujícím 9,1 miliardy amerických dolarů. Mezi ruskými ropnými společnostmi je LUKOIL lídrem z hlediska otevřenosti a transparence. Více informací najdete na stránkách http://www.lukoil.cz/.

O skupině GTS:

Skupina GTS Central Europe (GTS) je předním poskytovatelem řešení založených na infrastruktuře v zemích střední a východní Evropy. GTS vlastní a provozuje rozsáhlou optickou síť a datová centra pokrývající celý region. V České republice, Polsku, Maďarsku, Slovensku a Rumunsku nabízí skupina regionální dosah s hustými lokálními sítěmi a nabízí tak širokou paletu služeb. Od základních hlasových a datových služeb až po rozsáhlé virtuální privátní sítě a managed služby datových center spojuje skupina GTS nejnovější technologie se svou rozsáhlou sítí a poskytuje tak vedoucí zákaznická řešení v oboru. S  téměř dvacetiletou výraznou historií fungování ve střední a východní Evropě je skupina zavázána poskytovat hodnotné služby s vynikající kvalitou svým téměř 38 tisícům zákazníků z oblasti firem, operátorů a veřejné správy. Pro více informací navštivte prosím www.gtsce.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

19:15 Český statistický úřad: Průmyslová produkce v březnu klesla, zakázky přibyly

Průmyslová produkce v březnu meziročně reálně klesla o 2,7 %. Meziměsíčně byla nižší o 1,6 %. Hodnot…