Skupina SYNOT generálním partnerem lotyšské nejvyšší fotbalové soutěže

10.03.2016 17:30

Lotyšská nejvyšší fotbalová liga má nového partnera. Stala se jím skupina SYNOT, která lize propůjčila jméno SYNOT TIP. Právě dnes byla tato novinka oznámena na tiskové konferenci, která se konala v lotyšské Rize.

Skupina SYNOT generálním partnerem lotyšské nejvyšší fotbalové soutěže
Foto: SYNOT
Popisek: Skupina SYNOT generálním partnerem nejvyšší fotbalové ligy v Lotyšsku!

„O hlavní sponzorství ligy se utkalo několik firem. Žádná z nich však nemohla konkurovat nabídce ze strany skupiny SYNOT. Jsme velmi poctěni, že máme tak velkého a zkušeného partnera, jakým je právě skupina SYNOT. Už má za sebou skvělou práci ve sponzorství různých ligových soutěží a sportovních týmů v Evropě. Jsem přesvědčen, že její zkušenosti a naše společná vize bude mít za výsledek růst naší ligy a tři velmi úspěšné roky, které jsou jistě před námi,“ uvedl Emils Latkovskis, CEO Latvian football Higher League.

„Vážím si toho, že bude jméno naší skupiny SYNOT spojeno právě s Latvian football Higher League. Jsem přesvědčen o tom, že tato spolupráce bude velmi efektivní a přinese místnímu fotbalu řadu pozitiv. Našim cílem je především napomoci tomu, aby na jednotlivá utkání chodilo stále více spokojených a nadšených fanoušků. S podporou sportu na všech úrovních – tedy od nejmenších klubů přes ligové týmy až po nejvyšší ligu, má naše skupina SYNOT dlouholeté zkušenosti hned z několika zemí, v nichž působí. Jedná se například o Českou republiku, Slovensko nebo Monaco. Současně jednáme o možné spolupráci v dalších zemích,“ uvedl chairman of the board společnosti WCV Cyprus Limited, Ivo Valenta.

Lotyšská liga letos pokračuje již 25. sezónou, jejíž start je naplánován na pátek, 11. 3. 2016.

Skupina SYNOT působí v Lotyšsku již více než 20 let, a to prostřednictvím společnosti Sia Joker Ltd. Před dvěma lety zde navíc začala provozovat také sportovní sázky a online loterie, k nimž jí byla udělena licence. Skupina SYNOT dnes zaměstnává na tři tisíce osob. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe, Austrálii a nyní také v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím. Její roční obrat činí více než 16 miliard korun (téměř 599 milionů EUR).

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…