Skupina SYNOT pomůže hygienikům v boji s pandemií Covid-19

29.09.2020 17:05

Hygienici v celé zemi mají plné ruce práce v souvislosti s pandemií koronaviru. Ne jinak je tomu v případě Krajské hygienické stanice ve Zlíně. Té proto nabídla svou pomoc také skupina SYNOT.

Skupina SYNOT pomůže hygienikům v boji s pandemií Covid-19
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Hygienici se na nás obrátili s prosbou o zapůjčení IT techniky – v současné době je totiž tíží především nedostatek počítačů, nezbytných k trasování kontaktů pozitivně testovaných pacientů. Pomoc přitom hygiena potřebuje naléhavě. Proto jsme hned během víkendu krajské hygienické stanici ve Zlíně bezplatně zapůjčili pět počítačů a dnes speciálně pro tuto akci zakoupíme dalších 15 přístrojů – celkem se tedy v této fázi jedná o bezplatné zapůjčení 20 počítačů,“ uvedl senátor a podnikatel Ivo Valenta a dodal: „Hygienici v této náročné době narážejí také na nedostatek lidských zdrojů. Proto jim nabízíme na výpomoc také dva pracovníky, kteří pracují v našem call centru, a jsou tedy profesionálové v oblasti mezilidské komunikace.“

V případě potřeby je skupina SYNOT připravena s hygieniky komunikovat o dalších formách spolupráce.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…