Skupina SYNOT vstupuje na asijský loterní trh!

24.02.2015 13:31

Mezinárodní skupina SYNOT opět rozšiřuje svou působnost. Po úspěšné expanzi na řecký, španělský a některé africké trhy, vstupuje do Asie.

Skupina SYNOT vstupuje na asijský loterní trh!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Společnost SYNOT W, a.s. v uplynulých dnech získala akreditaci pro výrobce a dodavatele elektronických herních zařízení od Úřadu pro loterní inspekci a koordinaci v Macau. Stala se tak jednou z mála evropských společností, která akreditaci obdržela.

„Udělení akreditace je pro nás velmi významným a především nezbytným krokem pro vstup na asijské trhy. V první fázi se chceme zaměřit na východní Asii.

Momentálně připravujeme projekt ve Vietnamu, který považujeme za velmi slibně se rozvíjející trh s potenciálem rychlého růstu,“ uvedl Miroslav Valenta ml., obchodní ředitel skupiny SYNOT a doplnil: „Expanze do Asie je pokračováním naší dlouhodobé strategie rozšiřování aktivit do celého světa.“

Skupina SYNOT v současné době působí již ve 13 zemích světa a chystá vstup na další trhy. Poptávka po jejích produktech stoupá, a to i na mimoevropských kontinentech.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…