Šlágr TV dále zvyšuje podíl na sledovanosti: v sobotu dosáhla 2,5%

11.08.2013 12:31

V sobotu 3. srpna dosáhla lidová hudební stanice Šlágr TV, která patří do portfolia Atmedia rekordního 2,5% podílu na sledovanosti mezi diváky staršími 15 let.

Šlágr TV dále zvyšuje podíl na sledovanosti: v sobotu dosáhla 2,5%
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Velice úspěšný víkend tak završil týden s druhým nejvyšším průměrným sharem 1,8%, kterého zatím Šlágr od vstupu do měření dosáhl. Nepřetržité zvyšování sledovanosti se týká také primetimu (20:00-23:00), ve kterém si stanice v sobotu navzdory vysoké konkurenci divácky atraktivních pořadů na ostatních stanicích zajistila 3% podíl, což je její nejlepší dosavadní výsledek.  Vynikající podíl 2,1% si stanice udržela také včera a mohla si tak připsat historicky nejúspěšnější pondělí.

Narůstající oblibu této stanice mezi diváky potvrzuje i růst sharu mezi ženami staršími patnácti let. Celotýdenní průměrný podíl byl 2,1%, v sobotu dokonce více než 2,9%. Program Šlágr TV si minulý týden nenechalo ujít 860.000 dospělých televizních diváků, což představuje téměř 10% české populace.

V sobotu se osvědčily pořady už tradičně se objevující mezi top nejsledovanějšími. Například 7x nej harmoniky vidělo 115.000 dospělých diváků a dosáhl 3,3% podílu na sledovanosti. Další pořady, které přispěly k výbornému sobotnímu výsledku stanice, byly Písničky na přání nebo Chvilka pro hvězdy.

„V průběhu vysílání Šlágru se velmi osvědčily pořady uváděné samotnými majiteli stanice, pánem a paní Peterkovými. Například velice oblíbený pořad Písničky na přání plní písemná, telefonická či smsková přání o zahrání oblíbené písničky i s osobním věnováním, které jsou přečteny paní Peterkovou před přehráním písničky. Přirozená srdečná osobní promluva k divákům a možnost z jejich strany si individuálně sestavit program představuje koncept kontaktní lidové televize, který se ukazuje být velmi nosný a získává si mnohé pozitivní ohlasy”, uvedl k programu televize Robert Kvapil, obchodní ředitel Šlágr TV.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…