Slavia pojišťovna pokračuje v expanzi, otevřela novou pobočku v Praze-Čakovicích

05.12.2013 14:22

V pondělí 2. prosince otevřela Slavia pojišťovna svou pobočku v Praze 9 - Čakovicích. Je to již čtvrtá z celkem jedenácti nových poboček, jejichž otevření Slavia pojišťovna avizovala na tento a příští rok.

Slavia pojišťovna pokračuje v expanzi, otevřela novou pobočku v Praze-Čakovicích
Foto: Slavia pojišťovna
Popisek: Slavia pojišťovna

"Otevření nové pražské pobočky vnímám ve dvou pozitivních rovinách. Jednak posilujeme naši přítomnost v regionu, kde doposud nebylo přímé zastoupení Slavia pojišťovny tak výrazné, a jednak zde vytváříme nová pracovní místa," prohlásila obchodní manažerka Slavia pojišťovny Petra Kuldová.

Již během listopadu a října otevřela Slavia pojišťovna pobočky v Plzni, Opavě a Ostravě, v roce 2014 plánuje Slavia pojišťovna dalších sedm poboček.

Většina nových poboček Slavia pojišťovny je umístěna v hypermarketech Globus, platí to i pro pobočku v Plzni. Jde o součást dlouhodobé strategické spolupráce obou společností. "Strategická spolupráce se společností Globus se nám osvědčila již v minulosti. Jde o důvěryhodného partnera a respektovanou značku, rozhodli jsme se tedy naši kooperaci rozšířit," vysvětluje Petra Kuldová.

Úkolem nových poboček bude podle Petry Kuldové zejména nabízet pojistné produkty v tradičních segmentech. "Předpokládáme, že největší zájem bude o pojištění majetku, cestovní pojištění a povinné ručení," vypočítává Petra Kuldová. Zároveň připouští, že některé ze stávajících pojistných produktů Slavia pojišťovny projdou v blízké budoucnosti úpravami, aby lépe odpovídaly požadavkům zákazníků a potřebám trhu.

Slavia pojišťovna je nejstarší ryze českou pojišťovnou na tuzemském trhu, založena byla v roce 1868 a letos oslavila 145. výročí svého vzniku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…