Slavnostní premiéra nové veletržní expozice na Holiday World

21.02.2015 20:59

Ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová zahájila novou veletržní expozici agentury CzechTourism, která bude Českou republiku zastupovat na domácích i zahraničních veletrzích v letech 2015 – 2017.

Slavnostní premiéra nové veletržní expozice na Holiday World
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Jednotlivé aspekty nové expozice představila přítomným hostům generální ředitelka CzechTourism Monika Palatková: „Základním prvkem nové expozice je věž příběhů, na níž jsou umístěny nejen velkoformátové fotografie, ale i velkoplošná led obrazovka s aktuálními spoty prezentujícími Českou republiku jako zemi příběhů.“

Veletržní expozice vybočuje z řady běžných stánků i díky svým „levitujícím“ lampionům – bílé balony se vznášejí nad celým stánkem. V roce 2015 se CzechTourism zúčastní s oficiální expozicí celkem 16 vybraných domácích i zahraničních veletrhů cestovního ruchu, pro české vystavovatele na stánku CzechTourism opět nabízí 20% slevu z ceny za sektor, na některých veletrzích bude možné prostor sdílet. Autorem architektonického návrhu je Bronislav Stratil.

V rámci slavnostního otevření byla představena nová ročenka cestovního ruchu MMR a nová mobilní aplikace UNESCO, kterou přítomným představila výkonná ředitelka sdružení České dědictví UNESCO Michaela Severová.

Veletrh cestovního ruchu Holiday World, nad níž převzalo záštitu Ministerstvo pro místní rozvoj, CzechTourism a Asociace krajů České republiky, bude probíhat ve dnech 19. – 22. února na Výstavišti Praha Holešovice. „Veletrh cestovního ruchu Holiday World je tradiční a prestižní akcí a nejvýznamnější přehlídkou cestovních kanceláří, českých regionů, národních centrál cestovního ruchu a dalších subjektů působících v oblasti cestovního ruchu ve střední Evropě. Jedná se o významnou akci pro průmysl cestovního ruchu zejména z mezinárodního hlediska. Jsem ráda, že zde mají svoji expozici téměř všechny kraje, což dokazuje významné propojení cestovního ruchu a regionálního rozvoje“, dodala k významu Holiday World Karla Šlechtová.

Zástupci CzechTourism v rámci čtvrtečního odborného doprovodného programu uspořádali prezentaci projektu spolupráce zemí střední a východní Evropy s Čínou určenou pro české subjekty se zájmem o čínský trh. Prezentace Central and Eastern European Countries Tourism Coordination Centre (TCC) se u odborné veřejnosti setkala s vysokým zájmem, představení projektu i následného worshopu a networkingu se kromě zástupců CzechTourism účastnila i Zsuzsa Vincze, koordinátorka TCC.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…