Sledovanost stanice KINO Barrandov stoupá, padl další rekord

18.04.2017 14:50

Televizní Skupina Barrandov potvrdila, že i nadále pokračuje ve svém růstu. Po zahájení jarního programového schématu, které přineslo mnoho zajímavých novinek, a značném posílení stanice KINO Barrandov, dosáhla celotýdenního sharu 8,6 procenta.

Sledovanost stanice KINO Barrandov stoupá, padl další rekord
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: Televizní Skupina Barrandov

Za nárůstem stojí především hlavní kanál, který dosáhl týdenního výsledku 6,1 procenta, což představuje meziroční nárůst o 12 procent. Minulý týden byla také mimořádně úspěšná stanice KINO Barrandov, která pokračovala v nárůstu i včera, kdy dosáhla na svůj absolutní rekord sledovanosti 2,5 procenta. Celá skupina Barrandov pak meziročně roste o 24 procent.

„Velice nás těší, že sledovanost Skupiny Barrandov stabilně roste. Věříme, že značné posílení nastalo především díky programovému schématu, novým formátům a v neposlední řadě také vlivem investic do jejího dalšího rozvoje,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

K nejsledovanějším pořadům minulého týdne patřily romantické filmy – páteční Lásku na vysočině sledovalo 308 tisíc diváků s podílem 8,2 procenta a sobotní Kletbu rodu Pembertonů 282 tisíc diváků s podílem 7,5 procenta. Dařilo se také nedělní zpravodajské relaci Naše zprávy, úterní Soudkyni Barbaře, středeční talk show Nebezpečné vztahy a čtvrtečnímu diskusnímu pořadu TÝDEN s prezidentem.

Velmi úspěšně se také zapsal nový pořad Jak to dopadlo!?, který odstartoval v první polovině minulého týdne v hlavním vysílacím čase. Pořadem provádí oblíbený moderátor Honza Musil a jeho včerejší díl si nenechalo ujít 287 tisíc diváků s podílem 6,6 procenta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…