Slevíci.cz: Hit předvánočních nákupů - brambory přes internet

19.12.2013 18:26

Už i brambory se prodávají přes internet! A dokonce za cenu, kterou vesměs nejsou schopny nabídnout v akcích ani největší supermarkety.

Slevíci.cz: Hit předvánočních nákupů - brambory přes internet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Brambory, ilustrační foto

Kvalitní české brambory – kilo za 11 kč. Tato nabídka se objevila na zlínském slevovém portále Slevíci.cz. Výsledek - zákaznici nakoupili za pouhé tři dny více než tři tuny brambor!

„Brambory jsou sice pro slevové portály nezvyklým sortimentem, ale na druhou stranu proč nedopřát zákazníkům změnu – tedy slevu na potravině, která tvoří takřka každodenní součást našeho jídelníčku? Proto jsme se rozhodli přijít s touto nabídkou a zájem je obrovský,“ uvedl Jiří Švirák, jednatel společnosti Blue 88, která portál Slevíci.cz provozuje.

„V dnešní době si zákazníci dobře uvědomují, že tuzemské zemědělské produkty jsou daleko kvalitnější než zahraniční, kterých jsou plné obchodní řetězce. Za tuto kvalitu jsou ochotni si také připlatit. Není proto divu, že když se objeví tak výhodná nabídka kvalitních českých brambor jako je ta současná, zboží mizí velmi rychle,“ uvedl zemědělec Pavel Pichler.

Zájem je o to větší, že se blíží Vánoce. Bramborový salát je totiž neodmyslitelnou součástí štědrovečerní večeře. A letos ho bude hodně - brambory tak jdou doslova na dračku.

„Spolupracujeme s kvalitní českou farmou, takže brambory k lidem putují přímo od pěstitele,“ upřesnil Jiří Švirák a doplnil:  „Od ledna 2014 zahájíme velkou expanzi v prodeji farmářských a lokálních potravin. Velmi brzy se tak ukáže, zda se slevový portál může stát konkurencí pro běžné obchody.“

(nabídku najdete na: http://slevici.cz/brambory)

O portálu Slevíci.cz:

Portál Slevici.cz je největší slevový portál ve Zlínském kraji a jeden z největších na Moravě. Byl založen již v roce 2010 a od té doby ušetřil svých klientům více jako 35 milionů Kč. Denně prodá na 500 slevových kuponů ve výši 30 až 90 procent.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…