Slevíci pomáhají dětem z dětského domova i opuštěným zvířatům! Do pomoci se může zapojit každý

17.12.2013 13:59

Úspěšný slevový portál Slevíci.cz se rozhodl zpříjemnit Vánoce opuštěným dětem z dětského domova v Uherském Hradišti. Ty totiž nemají to štěstí, aby nejkrásnější svátky v roce trávily se svou rodinou. Zakladatelé portálu proto uspořádali sbírku, kdy prostřednictvím slevových kuponů lidé dětem přispějí na netradiční vánoční dárek – tím je hipoterapeutický pobyt.

Slevíci pomáhají dětem z dětského domova i opuštěným zvířatům! Do pomoci se může zapojit každý
Foto: Hans Štembera
Popisek: Děti - ilustrační foto

„Systém je velmi snadný – kdo chce pomoci, zakoupí prostřednictvím našeho webového portálu Slevíka v hodnotě 50 korun a tato částka následně poputuje na účet dětského domova v Uherském Hradišti. Jako důkaz toho, že dotyčný udělal dobrý skutek, získá na památku poukaz, který mu po úhradě částky dorazí emailem,“ uvedl za slevový portál Roman Tinka.

Slevíků samozřejmě mohou jednotliví zájemci zakoupit i více, až do částky 5000 Kč. Zájemci přitom mohou dětem na vánoční dárek přispívat do čtvrtka, 19.12.2013, a to prostřednictvím odkazu: www.slevici.cz/pomocdetem

„Jsme moc rádi, že v předvánočním čase lidé myslí i na děti, které nevyrůstají v běžné rodině. Celý výtěžek akce využijeme k tomu, aby se naši svěřenci mohli zúčastnit zážitkového pobytu s jízdou na koních. Jde o velmi prospěšnou aktivitu, která působí příznivě na děti trpící nízkým sebevědomím či úzkostmi, poruchami řeči, chování nebo učení. Koně současně děti učí kázni, ohleduplnosti a vnímavosti k okolí. Upřímně děkujeme všem, kteří nám pomohou zajistit pro děti tento krásný vánoční dárek,“ uvedla Ivana Lacková z Dětského domova Uherské Hradiště.

Vánočním dárkem pro děti z dětského domova však předvánoční aktivity Slevíka zdaleka nekončí. Již zítra začíná sbírka určená na pomoc opuštěným zvířatům ze zlínského útulku na Vršavě.

„V našem útulku je v současné době 82 psů a 54 koček. Zajistit jim potřebnou veterinární péči a krmení, je velmi náročná záležitost. Proto jsme vděčni za jakoukoliv finanční pomoc. Ta bude využita především na operační zákroky, léky, vakcinaci, kvalitní krmivo a stelivo pro kočky,“ uvedla za útulek Eva Drozdová.

Pokud tedy chcete přispět na potravu a veterinární péči psům a dalším opuštěným zvířatům, Slevíky je možné zakoupit na odkaze: www.slevici.cz/pomoczviratum

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…