Slevomat varuje před možným zneužitím obchodního jména

16.02.2014 10:25

Největší český slevový portál Slevomat varuje před možným zneužitím svého obchodního jména a neoprávněným užitím zapsaných ochranných známek slevovým portálem „slevomat.lucerny.cz“. Součástí názvu tohoto slevového portálu je slovo SLEVOMAT, které může případné zákazníky uvést v omyl a navodit zdání, že se jedná o nabídky portálu Slevomat.cz. Provozovatel portálu Slevomat.cz se distancuje od jakýchkoliv aktivit a nabídek portálu „slevomat.lucerny.cz“ a upozorňuje uživatele na nebezpečí záměny.

Slevomat varuje před možným zneužitím obchodního jména
Foto: Slevomat
Popisek: Slevomat

„Slevomat.lucerny.cz je aktivita e-shopu Lucerny.cz, kterou na své homepage propaguje upoutávkou s textem „Spustili jsme vlastní SLEVOMAT. Slevy až 80%“ a na nabídkové liště pod heslem „AKCE (SLEVOMAT)“. Tyto aktivity u některých uživatelů navodily dojem, že se jedná o nabídku Slevomat.cz. Tyto informace nám poskytli nespokojení zákazníci, kteří se opakovaně obracejí na náš zákaznický servis se stížnostmi na kvalitu služeb na zmíněném slevovém portálu,“ říká Marketing Manager Slevomatu Zdeněk Linc. „Vedení Slevomatu už podniklo nezbytné právní kroky k zastavení těchto aktivit, ale nelze vyloučit, že toto zneužití naší ochranné známky může uvést v omyl další zákazníky a způsobit jim komplikace,“ dodává Zdeněk Linc.

Odkaz na slevový portál, který zneužívá ochrannou značku Slevomat: http://slevomat.lucerny.cz/dnesni-sleva

Více o Slevomat.cz

Slevomat.cz je první firmou, která na českém trhu představila koncept hromadného nakupování a současně dala svým názvem jméno zcela novému odvětví internetového podnikání. Po necelých čtyřech letech existence je Slevomat největším českým slevovým portálem a současně nejrychleji rostoucí firmou českého internetu. Slevomat má přes 1,5 milionu registrovaných uživatelů, kteří se Slevomatem ušetřili přes tři a půl miliardy korun. Denně zaznamená přes 200 000 návštěv. O zákazníky a partnery Slevomatu pečuje přes 150 lidí.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…