Slevové kupony nově v Penny Marketu

21.09.2014 15:51

Letos na podzim Penny svým zákazníkům poprvé nabídce slevové kupóny. Příznivé ceny zaměří především na české výrobky.

Slevové kupony nově v Penny Marketu
Foto: Penny Market
Popisek: Penny Market

Čtvrtek 18. září je prvním dnem, kdy mohou nakupující v prodejnách Penny uplatnit slevové kupony ze slevové knížky. Tu mohli zákazníci získat k nákupu od 16. září ve všech prodejnách Penny. „Kupony na vybraných 25 výrobků s českou tématikou mohou naši zákazníci uplatnit až do 1.října. Uplatit je bude možné postupně, každá sleva, resp. zvýhodněná nabídka na daný výrobek, bude platit maximálně dva dny,“ vysvětluje průběh akce marketingový ředitel Penny Marketu Daniel Novotný.

Zboží, na které budou slevy, vybrali sami zákazníci; Penny je vytipovalo na základě informací z Hvězdy regionu, zákaznického hlasování o nejoblíbenějších českých výrobcích. „Penny stále zvyšuje zastoupení českých výrobků ve svém sortimentu. 7 z 10 výrobků je českých. A to není málo. Naši nakupující to oceňují, vidíme, že je původ zboží zajímá a preference českých výrobků stoupá v oblibě. Jsme za to rádi, neboť prodejem místních produktů podporujeme české farmáře, pěstitele i stovky českých výrobců a to vše pomáhá naší ekonomice růst,“ komentuje strategii Penny Marketu Daniel Novotný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…