Slovenská zpěvačka Zdenka Predná přichází po tříleté pauze s novým albem

30.09.2013 12:00

Po tříleté odmlce vydává nadějná slovenská zpěvačka Zdenka Predná v polovině října nové album s názvem ‚Amulet‘. V pořadí již čtvrtou pop-funkovou desku avizoval duet ‚Walk In My Shoes!‘ s Vojtou Dykem, na němž se autorsky podílela i několika násobná Zlatá slavice Jana Kirschner. Právě pilotní singl česko-slovenské dvojice interpretů, který se těší pozitivnímu přijetí, dává tušit, že Zdenka Predná není jen bývalou finalistkou SuperStar, ale zpěvačkou, jež hudebně dozrála, a jejíž hlas má na česko-slovenské hudební scéně právem své místo.

Slovenská zpěvačka Zdenka Predná přichází po tříleté pauze s novým albem
Foto: Katarina Bell
Popisek: Zdenka Predná

Tříletá pauza od vydání posledního alba ‚Srdce z bubliny‘ (2009) dala mladé interpretce dostatek prostoru pro přípravu nového CD s názvem ‚Amulet‘.

„Nechtěla jsem nic uspěchat a řekla jsem si, že dokud nebudu absolutně spokojená se vším, nepustím ven ani jedinou notu. Trvalo mi to víc než tři roky, což není právě krátká doba, ale zas můžu s klidným svědomím prohlásit, že jde o mou nejpropracovanější desku,“ uvedla Zdenka, která ke spolupráci oslovila Janu Kirschner, herečku Táňu Pauhofovou nebo rapery Idea a Lyrika.

O tom, že ‚Amulet‘ vnímá devětadvacetiletá brunetka jako zásadní počin své dosavadní hudební kariéry, svědčí i samotný název desky. Ten odkazuje k jejímu rodnému městu Banská Štiavnica, které je pro zpěvačku nejen domovem, ale také zdrojem inspirace, synonymem pocitu bezpečí a ochrany, a jemuž na albu věnovala stejnojmennou píseň.

Všech jedenáct skladeb vzniklo pod taktovkou producentského dua Martina Šrámka a Andreje Hrušky z bratislavského studia Littlebeat, které stojí za debutem Celeste Buckingham a na svém kontě má mimo jiné spolupráci s Majkem Spiritem a dalšími. Aktuálně Zdenka natáčí druhý klip k singlu ‚Dýcham‘ se slovenským režisérem působícím v Brazílii Braněm Jaššem.

https://www.youtube.com/watch?v=Bk42500QhXk
www.zdenkapredna.sk
https://www.facebook.com/zdenkapredna

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…