Sněhový ráj nad oblaky aneb novinky v tyrolském zimním středisku Serfaus-Fiss-Ladis

16.12.2015 16:44

Lyžařská oblast, mající na svém kontě nejedno ocenění si dala za cíl přichystat, zejména pro rodiny s dětmi, všechno pro nezapomenutelnou dovolenou v souladu se současnými trendem, tedy dopřát rodičům maximum odpočinku a zároveň dětem jedinečné zážitky.

Sněhový ráj nad oblaky aneb novinky v tyrolském zimním středisku Serfaus-Fiss-Ladis
Foto: Sepp Mallaun
Popisek: V tyrolském zimním středisku Serfaus-Fiss-Ladis pamatují i na příznivce lyžování ve volném terénu.

I v nadcházející zimní sezoně 2015/2016 jsou tři tyrolské vesničky Serfaus, Fiss a Ladis průkopníky nových metod při lyžařské výuce dětí a nasazují tak díky své prvotřídní infrastruktuře laťku, která je stěží k překonání nejen v alpském, ale i v celoevropském měřítku. Hitem nadcházející zimy se pro děti určitě stane nová třípatrová „Bertina dětská vilau střední stanice lanovky Sonnebahn ve Fissu, která patří do zdejšího dětského lyžařského areálu „Bertina země dětí“.

V souvislosti s tím přijde ke slovu moderní pedagogická koncepce spojující poutavou formou mateřskou školku s lyžařským kurzem. Po skončení výuky lyžování sjedou děti pohodlně po nové sjezdovce „Bertas Home-Run“ až domů do údolí, aniž by při tom musely použít dalšího lyžařského vleku. Velkorysé přestavby a rozšíření se před letošní zimní sezonou dočká také restaurace Sonnenburg, kterou s oblibou vyhledávají hlavně rodiny s dětmi.

Další novinkou je rozšíření provozu oblíbené rodinné bobové dráhy „Family Coaster Schneisenfeger“ v Serfausu.

Poté se nyní hosté i v zimě svezou 1,5 km do údolí, a to chvílemi rychlostí až 40 km/h. To je přímo ideální doplněk k adrenalinové nabídce leteckých atrakcí, jako jsou Serfauser Sauser, Skyswing Fiss či Fisser Flieger. V zážitkovém parku Hög nalezneme rovněž novou zimní pěší turistickou stezku s překrásným panoramatickým výhledem a meditační cestu, která pomáhá najít vnitřní klid a oprostit se od starostí všedního dne. Během nové interaktivní prohlídky vesničky Ladis se pomocí moderní techniky s použitím chytrého telefonu ponoříte do historie této obce a vydáte se na napínavou pouť po stopách pokladu rytíře Albrechta – posledního rytíře na hradě Laudecku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…