Sněm Svazu průmyslu a dopravy na MSV 2014 v Brně

27.09.2014 12:39

Tradiční Sněm SP ČR se letos koná 29. září 2014 od 13.30 do 16.00 hodin v Rotundě pavilonu A. Zveme vás k účasti.

Sněm Svazu průmyslu a dopravy na MSV 2014 v Brně
Foto: Archiv
Popisek: Svaz průmyslu a dopravy ČR

Sněm Svazu průmyslu a dopravy ČR na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně 2014. Přijměte naše pozvání a přijďte se zúčastnit nejvýznamnější události SP ČR v letošním roce.

Na Sněmu se každoročně scházejí stovky našich členů a významných hostů k debatám o budoucnosti naší země se zástupci vlády. I v letošním roce bude Sněm platformou pro výměnu názorů vlády a podnikatelů a zaměstnavatelů na témata našeho společného zájmu, jimiž jsou růst ekonomiky a průmyslu, trh práce, vzdělávání, podpora exportu, výzkum, vývoj a inovace a další oblasti ovlivňující podnikatelské prostředí v České republice, a v neposlední řadě i na působení země v Evropské unii.

Svou účast již přislíbili premiér Bohuslav Sobotka, ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, ministr dopravy Antonín Prachař, ministr školství Marcel Chládek, ministr životního prostředí Richard Brabec a další.

S cílem posílit vnímání průmyslu jako klíčového moderního odvětví z hlediska růstu ekonomiky a zároveň podpořit technické vzdělávání bychom na letošním Sněmu chtěli vyhlásit rok 2015 Rokem průmyslu a technického vzdělávání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…