Sociálně demokratické ženy z Bruntálska si po roce vyjely do Prahy

11.12.2016 13:30

Hlavní město Prahu navštívily Sociálně demokratické ženy z Bruntálska. Celodenní program absolvovaly v pátek 9. prosince 2016.

Sociálně demokratické ženy z Bruntálska si po roce vyjely do Prahy
Foto: ČSSD
Popisek: Sociálně demokratické ženy z Bruntálska

Sociálně demokratické ženy z Bruntálska dopoledne zavítaly do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, kde je pozdravil poslanec Ladislav Velebný a po sněmovních budovách je pak provázel jeho asistent Radek Vráblík. Ženy si také poslechly jednání Poslanecké sněmovny, kde se ve třetím čtení projednával protikuřácký zákon, který byl nakonec schválen.

Po obědě sociálně demokratické ženy navštívily Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, kde se setkaly se zástupci rezortu a diskutovaly o sportu a rozvoji a podpoře mládeže. Další část programu delegace žen věnovala předvánoční prohlídce hlavního města Prahy. Nezapomněly zavítat ani na Staroměstské náměstí.

Večer je nakonec čekal kulturně-společenský program. Sociálně demokratické ženy si užily divadelní představení „V Paříži bych tě nečekala, tatínku!“ v pražském Divadle Palace a následné přátelské posezení na lodi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…