Sokolovská nemocnice otevřela nové prostory ARO

14.03.2015 10:01

Zbrusu nové prostory anesteziologicko-resuscitačního oddělení pavilonu B Nemocnice Sokolov již slouží pacientům z celého regionu. Oddělení disponuje sedmi moderními resuscitačními lůžky i novou přístrojovou technikou.

Sokolovská nemocnice otevřela nové prostory ARO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nemocnice - ilustrační foto nemocnice

„Rekonstrukce oddělení byla nezbytně nutná, teprve jeho nynější podoba odpovídá nárokům na moderní zdravotní péči. Náklady na přestavbu ARO činily 22, 1 milionu korun, které vyčlenil Karlovarský kraj ze svého rozpočtu. Dalších téměř 21 milionů korun bude stát kompletní zateplení pavilonu B včetně výměny oken a dveří, na kterém stavebníci v současnosti pracují a měli by ho dokončit v září letošního roku. Díky dobré spolupráci nemocnice s firmou se podařilo dopady stavebních prací do běžného provozu nemocnice omezit na minimum,“ uvedl náměstek hejtmana Jakub Pánik.

Karlovarský kraj bude v investicích do krajského zdravotnictví nadále pokračovat. „Pro letošek kraj také vyčlenil ve svém rozpočtu 50 milionů korun na zahájení stavebních úprav gynekologicko-porodnického oddělení v pavilonu E a na rekonstrukci oddělení dlouhodobě nemocných sokolovské nemocnice,“ řekl Jakub Pánik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…