Soutěž Cyklopecky Pardubického kraje je za polovinou

19.08.2015 12:29

Vandrovní knížky, které shrnují popisy 17 nejzajímavějších cyklotras v Pardubickém kraji, jsou už téměř rozebrány. Soutěž Cyklopecky Pardubického kraje, která láká návštěvníky do atraktivních koutů regionu, má přitom před sebou ještě dva měsíce.

Soutěž Cyklopecky Pardubického kraje je za polovinou
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Vandrovní knížka, které shrnuje popisy 17 nejzajímavějších cyklotras v Pardubickém kraji

Zájemci, na které Vandrovní knížka nezbyde, ale nemusí zoufat. Lze si ji stáhnout na internetu. K zařazení do soutěže stačí vytisknout poslední stránku a ulovit na ni tři razítka ze tří různých cyklotras. Soutěží se o kolo, koloběžku, fotoaparát nebo víkend pro dva.

„Zájem o Vandrovní knížky nás těší, několik desítek vyplněných už jich dorazilo. Cílem soutěže je ukázat občanům, že zajímavá místa našeho kraje jsou snadno dostupná i na kole. A to se evidentně daří,“ komentoval průběh čtvrtého ročníku letní turistické soutěže krajský radní pro cestovní ruch René Živný.

Soutěž začala 1. června a potrvá do 19. října 2015. Vandrovní knížky jsou k dispozici na turistických informačních centrech v Pardubickém kraji. Celkem jich bylo vytištěno 15 tisíc. Každá cyklotrasa má jedno nebo dvě místa, kde lze získat razítko do Vandrovní knížky. K získání razítka stačí absolvovat i jen část cyklotrasy a nezáleží na tom, jestli na kole, pěšky nebo jiným způsobem. Vyplněnou zadní stranu Vandrovní knížky s alespoň třemi razítky je pak nutné odeslat poštou na adresu Destinační společnosti Východní Čechy nebo vyfocenou či naskenovanou na e-mail dsvc@vychodnicechy.info do 22. října 2015.

O co se hraje CO SE HRAJE:

1. cena › HORSKÉ KOLO MERIDA
2. cena › DVOUDENNÍ POBYT se snídaní pro dvě osoby v Penzionu Terezka na Dolní Moravě
3. cena › DIGITÁLNÍ FOTOAPARÁT
4. cena › MOBILNÍ TELEFON
5. cena › KOLOBĚŽKA
6. cena › BATOH NA KOLO
7. cena › CYKLISTICKÁ PŘILBA
8. cena › BEZDRÁTOVÝ CYKLOCOMPUTER
9.–10. cena › CYKLOLÉKÁRNIČKA A SADA NÁŘADÍ
11.–20. cena › DÁRKOVÉ PROPAGAČNÍ PŘEDMĚTY A VSTUPENKY na vybrané kulturní, společenské a sportovní akce v Pardubickém kraji

Ceny do soutěže věnovala společnost CYKLO WORLD, a. s., hlavní partner soutěže, dále SNĚŽNÍK, a. s., Destinační společnost Východní Čechy a Pardubický kraj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…