Soutěž Miminko měsíce VZP zná další vítěze

18.09.2014 11:52

V průběhu letních prázdnin posílali návštěvníci webových stránek www.baby-klub.cz hlasy miminkům, která soutěžila o tituly Miminko měsíce VZP června a července. Do červnového kola soutěže bylo přihlášeno 73 miminek. Vítězem se stal Josef Šmídl z Mostu, který získal přes 1 200 hlasů. Ve třetím soutěžním kole uspěl v konkurenci 54 miminek Matěj Eliáš z Prahy. Ten získal 2 300 hlasů.

Soutěž Miminko měsíce VZP zná další vítěze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Všeobecná zdravotní pojišťovna

Hlasující poslali ve druhém a třetím kole soutěžícím celkem 20 tisíc hlasů. Vybírali ze 127 fotografií miminek narozených v červnu a červenci letošního roku. Stejně jako v předchozím kole zvítězili chlapci. Po dobu trvání soutěže, do které bylo přihlášeno přes 200 fotografií miminek, zatím obsadili pozice vítězů výhradně chlapci. Na medailové umístění, tedy do třetího místa, dosáhla za všechna tři kola pouze jedna dívka.

Soutěž Miminko měsíce VZP odstartovala v letošním květnu. Rodiče do ní mohou zasílat fotografie svých potomků, kteří se narodili v daném měsíci. To znamená, že například miminkem měsíce září se může stát jen ten novorozenec, který se narodil letos v září. Lidé pak na internetu vybírají nejhezčí snímek.

Nyní již mohou lidé hlasovat o miminko měsíce srpna. Hlasování bude ukončeno 15. října. Malým vítězům k jejich úspěchu v  soutěži gratulujeme. Věříme, že další kola se budou těšit stejnému zájmu veřejnost, jako tomu bylo doposud.

Mgr. Oldřich Tichý
vedoucí tiskového oddělení a tiskový mluvčí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: VZP

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…