Soutěž kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka oceňuje ty nejlepší již 20 let!

27.02.2015 13:00

Prima Zlatá pecka již jubilejně podvacáté v klubu Lávka udělovala ceny těm nejlepším kreativním počinům v reklamě. Pořadateli soutěže Asociaci českých reklamních agentur a marketingové komunikace v tom pomáhal tradičně excentrický Jakub Kohák a řada vzácných hostů na pódiu v čele s milým Robertem Vanem, který se letos po Jiřím Suchém ujal funkce čestného předsedy soutěže.

Soutěž kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka oceňuje ty nejlepší již 20 let!
Foto: Prima Zlatá pecka
Popisek: Držitelé Zlaté pecky

Prima Zlatá pecka je jedinou soutěží kreativity v reklamě, jejíž porotu tvoří vždy špičkové umělecké osobnosti z uměleckých a odborných oborů, bez nichž se kreativita v reklamě neobejde: Letos například režiséři a držitelé českých lvů Václav Marhoul a Ondřej Trojan, kameraman Vladimír Smutný, hudební skladatel Ondřej Soukup, scénárista Robert Geisler, výtvarník Milan Býček, zvukař Radim Hladík ml., střihač Pavel Hrdlička, členové poroty multimédií Tomáš Jindříšek, Simona Kijonková, Marek Prchal, Matěj Novák, Jiří Maier, Jasna Sýkorová a další.

Product placement boduje s „Jameson v Show Jana Krause“, „Hlava rodiny“ a „Patroni vína“.

Odborná porota PP v čele s jejím předsedou Štěpánem Woldem (jednatel Media One) a členy Hanou Halvorsen Bank (TV Branded Entertainment Fuse.CZ), Lenkou Zemanovou (Creativ Sales Manager FTV Prima ), Ivanem Krejčím (předseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání), Vladimírem Pořízkem (provozní ředitel FTV Prima), a Josefem Vlčkem (vedoucí obchodního odd. České televize) poslala hlavní porotě do short listu 8 favoritů na cenu nejlepšího Product placementu.

Nejoblíbenější herec v reklamě 2014: Jiři Vyorálek před Ivanem Trojanem!

Na slavnostním předávání cen v pražském klubu Lávka se také předávala historicky první cena hlasování o „Nejoblíbenějšího herce/herečku v reklamě“, kterou z rukou Jiřího Hromady, prezidenta Herecké asociace získal Jiří Vyorálek (TV spot Vinaři: Hraní na youtubu, agentura McCANN-ERICKSON PRAGUE, klient Vodafone).

Celkem 12.767 hlasů veřejnosti obdrželo 60 herců a hereček v shortlistu 40 vybraných reklam. TOP 10 nejoblíbenějších herců/hereček v reklamě najdete na: www.acra-mk.cz

Letošní soutěže Prima Zlatá pecka se zúčastnilo 46 agentur a zadavatelů z ČR a ze Slovenska, kteří do kreativního klání přihlásili téměř 150 prací. Nejlepších 40 postoupilo do nominačního short listu.

Nejvíce zlatých ocenění získal Lion Communications–divize Saatchi & Saatchi Prague a Havas Worldwide Prague.

Vítězné práce Prima Zlatá pecka získávají body, které se započítávají do soutěže Agentura roku.

Vybraní finalisté v kategorii TV spotů budou mít opět možnost být prezentováni ve 40 zemích světa v openingovém show Noci reklamožroutů.

Mediální cenu společnosti Media Marketing Services na vysílání v hodnotě 250.000 Kč získala agentura Lion Communications – divize Saatchi & Saatchi Prague. Soutěž Prima Zlatá pecka se tradičně koná pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky.

Více na: www.acra-mk.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…