Soutěž o nejlepší filmový plakát karlovarského festivalu je v plném proudu

03.07.2015 7:59

Do úterý 7. července může veřejnost vybírat nejlepší plakát k filmům v hlavní soutěži 50. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Již čtvrtý ročník soutěže probíhá ve spolupráci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a JCDecaux Group. Hlasování probíhá na oficiálních stránkách festivalu www.kviff.com.

Soutěž o nejlepší filmový plakát karlovarského festivalu je v plném proudu
Foto: jcdecaux.cz
Popisek: JCDecaux - logo

„Soutěž o nejlepší filmový plakát se stala již tradiční součástí filmového festivalu a my jsme rádi, že tomu je tak i letos. Soutěž je jedinečnou příležitostí, aby se do festivalového dění mohli zapojit i ti, kteří do Varů nemohou dorazit osobně,“ říká Pavel Slabý, ředitel společnosti JCDecaux pro Českou republiku, která stejně tak jako festival slaví v letošním roce kulaté 50. narozeniny.

Soutěžní plakáty jsou kromě festivalových webových stránek k vidění i na venkovních reklamních nosičích společnosti JCDecaux v Praze. V letošním roce o vítězství bojuje 13 plakátů. Vyhlášení vítěze a předání ceny proběhne přímo během festivalu a vítěz převezme cenu z rukou Evy Zaoralové, umělecké poradkyně festivalu.

Přehled soutěžních plakátů lze najít ZDE

Vítězné plakáty uplynulých ročníků:

2012 - plakát k íránskému filmu Poslední krok, režie Ali Mosaffa

2013 - plakát k izraelskému filmu Místo v nebi, režie Yossi Madmoni

2014 - plakát k filmu Fair Play, režie Andrea Sedláčková

Společnost JCDecaux je světovým lídrem v oblasti venkovní reklamy a spolehlivým partnerem více než 3700 měst po celém světě, ve kterých buduje a spravuje městský mobiliář. Od roku 1994 provozuje městský mobiliář v Praze a zajišťuje kvalitní služby jako je výstavba a údržba zastávek MHD, odpadkových košů a veřejných toalet. V mnoha světových metropolích provozuje také samoobslužný systém jízdních kol. Letos společnost oslavila 50 let své existence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…