Souvisíme.cz: nový zpravodajský deník o udržitelnosti

07.01.2014 15:10

Zpravodajský portál Souvisíme.cz zahájil svou činnost 6. 1. 2014. Webový deník Souvisíme.cz je v tuto chvíli jediným samostatným nezávislým médiem v České republice, které považuje udržitelnost, odpovědné podnikání, CSR, CSV a mnohé další podobné koncepty a přístupy za svou hlavní obsahovou náplň. Portál Souvisíme.cz přináší Agentura PubliCon, vydavatel měsíčníku CSR fórum a čtvrtletníku Edice Otvíráme.

Souvisíme.cz: nový zpravodajský deník o udržitelnosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

"Ambicí našeho projektu je vykročit i za obvyklé hranice těchto pojmů a strategií: chceme být místem, kde se setkávají průřezová témata z oblasti sociální, vzdělávací, kulturní, ekologické, či dokonce občanské způsobem, jakým se tak neděje v médiích tradičních. I proto jsme se inspirovali a partnersky spojili s kolegy z podobného média, které považujeme za nejlepší na světě ve své kategorii - totiž s webovým portálem Guardian Sustainable Business," říká Michal Růžička, managing partner agentury PubliCon a vydavatel časopisu CSR fórum. Souvisíme.cz bude pravidelně nabízet - vedle porce témat a zpráv - také články, rozhovory, analýzy nebo zprávy Guardianu.

Udržitelnost a CSR jsou už i v České republice dynamicky se rozvíjející koncepty. Portál Souvisíme.cz tak reaguje na rostoucí poptávku po kvalitním zpravodajství z těchto oblastí, které není jenom pro profesionály z oboru CSR, ale pro každého, kdo se chce dívat na byznys moderně a z budoucí perspektivy.

Portál navazuje na časopis CSR fórum, který jeho čtenáři znají v tištěné podobě. V sekci CSR fórum, které bude nadále vycházet jako měsíčník, budou ve čtečce k dispozici archivní čísla tištěného časopisu zdarma. Aktuální ročník bude otevřený buď stávajícím předplatitelům tištěných vydání, anebo předplatitelům novým – vznikne totiž nový typ "elektronického předplatného".  

U příležitosti konference VODA 2014, kterou pořádá časopis CSR fórum 20. března 2014, bude spuštěna sekce S´TV, v níž bude přístupný živý videopřenos z této akce. Poté zde bude pravidelně k nalezení řada videí i přenosů z konferencí, kulatých stolů a diskuzních setkání.

"Obecně se dá říct, že Souvisíme.cz není jen médiem pro manažery, akademiky, či studenty. Je médiem pro všechny vnímavé, zvědavé a přemýšlivé lidi, které zveme do diskusí pod články, do sekce komentářů a blogů, na související sociální sítě, na naše akce," dodává Michal Růžička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …