Spinning® Fitpoint-ČOS maraton - jedinečná akce ve Frýdku-Místku

23.11.2017 7:58

Na sobotu 25.11.2017 jsme pro vás připravili největší spinningovou® akci ve Frýdku-Místku - Spinning® Fitpoint-ČOS maraton! Vydejte se s námi po etapách Tour de France a zažijte neopakovatelnou tříhodinovou atmosféru tohoto největšího cyklistického závodu! Maratonem s videoprojekcí vás proveze zkušený lektor spinningu® Kelly. Na konci závodu obdrží účastníci ceny, které věnoval partner projektu ČOS a.s. Startujeme od 16:00 ve Fitpointu a v 19:00 končíme pod Vítězným obloukem.

Spinning® Fitpoint-ČOS maraton - jedinečná akce ve Frýdku-Místku
Foto: FITPOINT
Popisek: FITPOINT - logo

FITPOINT- sportovně-relaxační zařízení, zakládající si na vysokém a dlouhodobém standardu spokojeného klienta.

Naším cílem je připravit pro vás takové aktivity a cvičební programy, aby si mohl vybrat opravdu každý. Proto v naší nabídce najdete tradiční fitness s kardiozónou, stále populární Spinning®, lekce Jógy, Zdravotního cvičení, či Jumpingu®. Individuální tréninky a cvičební plán lze domluvit s osobním trenérem.

Po cvičení lze využít k relaxaci služeb maséra, infrasauny, nebo solária. K dispozici je samozřejmě fitbar s širokou nabídkou výživových suplementů, dostatek prostorných skříněk, parkovacích míst a ochotný personál, který vždy rád poradí. A pokud by měla být jedinou překážkou k aktivnímu odpočinku starost o vaše ratolesti, můžete využít našeho dětského koutku. Další informace a zajímavosti naleznete ZDE.

V sobotu 25.11.2017 slavíme 5.narozeniny Fitpointu a připravili jsme si pro vás speciální program s možností přivést si s sebou hosta zdarma, který si může prohlédnout veškerou nabídku zařízení, včetně využití fitness a pitného režimu zdarma. Od 16-19 hod. pak máme na programu již tradičně populární Spinning® ČOS maraton. Všechny příznivce pohybu srdečně zveme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…