Společnost DPD rozšířila službu DPD ParcelShop

16.11.2013 13:13

Spojení s novým partnerem zvýšilo počet odběrných míst.

Společnost DPD rozšířila službu DPD ParcelShop
Foto: red
Popisek: DPD

Společnost DPD nedávno představila novou službu DPD ParcelShop, která umožňuje přepravu zásilek do předem určených odběrných míst po celé České republice. Novým partnerem této služby se stala společnost Mountfield, která svým začleněním rapidně rozšířila síť výdejních míst a poskytovaných služeb. Zákazníci DPD tak mohou očekávat větší komfort a možnost využití i víkendového provozu. DPD je jediná přepravní společnost na českém trhu, která takový model jednotných kamenných odběrných míst nabízí.

Služba DPD ParcelShop umožňuje doručení zásilky do vybraného odběrného místa a poskytuje tak větší komfort pro koncového příjemce, který není omezen časem doručení. Příjemce je o zásilce informován prostřednictvím SMS zprávy nebo emailu a může si ji převzít v průběhu sedmi dní. V současné době mají zákazníci DPD k dispozici 78 odběrných míst po celé České republice. K vyzvednutí svých objednávek mohou využít 13 dep DPD, 10 poboček sítě Uloženka.cz a nově také síť 55 maloobchodních prodejen Mountfield.

„Spolupráce se společností Mountfield přinese našim klientům větší počet odběrných míst a možnost vyzvednutí zásilky o víkendu. Neustále se snažíme rozšiřovat portfolio služeb podle potřeb našich zákazníků. Službou DPD ParcelShop reagujeme na současný trend rostoucí preference osobních odběrů koncovými příjemci. Věříme, že naši zákazníci novou službu ocení,” řekl Daniel Mareš, generální ředitel DPD CZ.

Při výběru partnerů klade společnost DPD důraz na stabilní pozici na trhu, zavedenou síť výdejních míst a jednotný vzhled poboček. Žádná konkurenční přepravní společnost podobný model kamenných výdejen v České republice nenabízí. Kompletní přehled odběrných míst je k dispozici na www.dpdparcelshop.cz. Podrobné informace o službě jsou k dispozici na www.dpd.cz/dpdparcelshop.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…