Společnost Eaton získala ocenění Excellence in Training

13.11.2013 15:50

Skupina Eaton Corporation, jejíž součástí je i Eaton Elektrotechnika s.r.o., přední výrobce a distributor elektrotechnického zařízení, získala prestižní ocenění Exellence in Training za inovativnost školících a tréninkových programů společnosti a vysokou úroveň vzdělávání vlastních zaměstnanců. Ocenění Eaton převzal od Národní asociace distributorů elektrotechniky NAED.

Společnost Eaton získala ocenění Excellence in Training
Foto: Eaton
Popisek: Eaton

Ocenění společností za špičkové vzdělávací programy

Společnosti Eaton a Hunzicker Brothers získaly jako první ocenění Exellence in Training (dokonalost ve vzdělávání) za skvělé výsledky ve vzdělávacích, školících a tréninkových programech. Tyto dvě společnosti byly oceněny Národní asociací elektrotechnických distributorů (NAED – National Association of Electrical Distributors), která sdružuje výrobce a distributory elektrotechnických zařízení po celém světě a má základnu více než 4400 členů. Předání cen proběhlo v americkém Bostonu na jednom z pravidelných setkání členů NAED, konajících se několikrát do roka.

Klasická školení, on-line kurzy i interaktivní trénink

Prestižní ocenění Excellence in Training reflektuje vysokou úroveň ve vzdělávání zaměstnanců a inovativnost školících programů společnosti. Sdružení NAED u Eatonu vyzdvihovalo zejména široké spektrum možností vzdělávání, od tradičních školení pod vedením odborných instruktorů až po on-line kurzy a interaktivní vzdělávací a tréninkové hry. Eaton svým zaměstnancům také poskytuje on-line navigační nástroje, jež jim pomáhají v každodenní praxi s pracovními úkoly, spojenými s prodejem a podporou produktů společnosti.

Sdružení NAED

NAED je nezisková asociace sdružující výrobce a distributory elektrotechnických zařízení po celém světě (hodnota odvětví, jež sdružuje, je odhadována na 70 miliard dolarů). Uskupení se snaží prostřednictvím monitorování trhu, vzdělávání, výkonnostního testování a výzkumů v daném odvětví pomáhat subjektům zabývajícím se výrobou a prodejem elektrotechnického zařízení a zvyšovat jejich ziskovost a prestiž.

O společnosti Eaton Elektrotechnika

Eaton Elektrotechnika s.r.o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové elektroinstalace, přístrojů pro distribuci elektrické energie a záložních zdrojů patří od dubna roku 2008 do skupiny Eaton Corporation. Společnost vstoupila na český trh v roce 1993. V září 2009 změnila společnost v souvislosti s integrací do skupiny Eaton název z Moeller na Eaton Elektrotechnika s.r.o. Významnou součástí společnosti Eaton Elektrotechnika je výrobní závod v Suchdole nad Lužnicí, kde se vyrábějí proudové chrániče a jističe a rozváděčové skříně.

Se svými zhruba tisíci pracovníky se společnost řadí mezi nejvýznamnější zaměstnavatele v Jihočeském kraji. Důležitou roli v rámci koncernu plní také distribuční a skladové centrum BDC v Pohořelicích u Brna, které zajišťuje dodávky celého sortimentu produktů Eaton a Moeller zákazníkům v České republice a zemích střední a východní Evropy.

V žebříčku Czech TOP 100 nejvýznamnějších firem České republiky se v roce 2011 společnost Eaton Elektrotechnika umístila na 90. místě, čímž se posunula o čtyři příčky výše oproti roku 2010. Dále obhájila 6. příčku v žebříčku TOP100 ICT.

Začátkem roku 2012 otevřela skupina Eaton vlastní inovační centrum ve Vědeckotechnickém parku v Roztokách u Prahy, své první v Evropě a páté na světě.
Více informací získáte na webových stránkách http://www.EatonElektrotechnika.cz nebo http://www.Eaton.cz .

O skupině Eaton Corporation

Elektrotechnický sektor společnosti Eaton je globálním lídrem v distribuci energie a ochranně elektrických obvodů; ochranně pomocných záložních zdrojů; v řízení a automatizaci; osvětlení a bezpečnosti; strukturálních řešeních a zařízeních pro elektrické sítě; řešeních pro drsná či nebezpečná prostředí a v inženýrských službách. Díky své sadě globálních řešení je společnost Eaton připravena přijmout i ty nejdůležitější výzvy v oblasti řízení elektrické energie.

Eaton je společností zabývající se řízením diverzifikované energie, která svým zákazníkům poskytuje úsporná řešení pomáhající efektivně řídit elektrickou, hydraulickou a mechanickou energii. V roce 2012 provedl Eaton, globální lídr v technologiích, akvizici společnosti Cooper Industries. Obrat nyní sjednocených společností dosáhl v roce 2012 hodnoty 21,8 miliardy USD na proforma bázi. Má přibližně 102 000 zaměstnanců a prodává své výrobky zákazníkům ve více než 175 zemích. Více informací naleznete na stránkách http://www.Eaton.eu .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…