Společnost Effectix.com se stala přidruženým členem SPIRu

25.02.2014 16:20

Společnost Effectix.com, která nabízí komplexní servis v oblasti internetového marketingu, se stala přidruženým členem Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR). Effectix.com v rámci sdružení chce přispět ke zvýšení obecného povědomí a zájmu o internetový marketing.

Společnost Effectix.com se stala přidruženým členem SPIRu
Foto: red
Popisek: Effectix.com

Společnost Effectix.com působící v oblasti internetového marketingu se zařadila po bok 60 dalších důležitých subjektů, které jsou sdruženy pod hlavičkou SPIR a které se tímto oborem zabývají.

„Zastávám názor, že pro český online trh je důležité, aby zde bylo silné profesní sdružení, které má jasné plány a aktivně přistupuje k dalšímu směřování Internetu. Ať už se jedná o rozvoj nebo jeho ochranu před vnějšími vlivy. Chceme být součástí a přispět svými znalostmi a praxí. O to více, že Effectix.com rozšířil svoje aktivity a zajišťuje kompletní online marketing,“ komentovala Kateřina Holnová, výkonná ředitelka společnosti Effectix.com.

Effectix.com chce přispět ke zvýšení obecného povědomí a zájmu o internetový marketing, čemu samozřejmě právě dobře fungující a prospěšné profesní organizace jako SPIR dokáží významně přispět i pomoci. Proměna Effectixu z dřívější poměrně úzce zaměřené SEO agentury na silnou firmu v oblasti internetového marketingu dává více příležitostí i pro podporu prostředí, ve kterém podniká. A prostředí, které je významné pro ekonomiku České republiky.

„Členství ve SPIRu je pro obě strany přínosné. Jde především o výměnu informací a koordinaci aktivit,” dodává Kateřina Hrubešová, výkonná ředitelka SPIR.

Online byznys každoročně posiluje a roste i jeho podíl na HDP České republiky. Dle poslední studie SPIR jádro internetové ekonomiky zahrnující činnosti bezprostředně spojené s internetem tvoří přibližně 3 % HDP (cca 115 mld. Kč). Internet má vliv na další faktory, jako je snížení nákladů vlivem e-commerce, optimalizace vnitřních procesů organizací, zjednodušení přístupu k informacím a on-line reklama. Dle odhadů tedy přináší benefit v podobě přidané hodnoty, která se promítá v jiných odvětvích ekonomiky ve výši 8,2 – 9,5 % HDP. V oblasti IT služeb a specialistů zaměstnává 2,5 % pracovníků a multiplikačním efektem v dalších odvětvích se podílí na celkové zaměstnanosti v ČR až 6,3 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…