Společnost Epson představuje průmyslovou barevnou tiskárnu štítků

03.11.2014 18:40

Výrobci nyní mohou tvořit vysoce kvalitní, na míru šité štítky přímo na pracovišti, a to vysokou rychlostí a ve špičkové kvalitě.

Společnost Epson představuje průmyslovou barevnou tiskárnu štítků
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Nový model ColorWorks C7500 je vynikajícím nástrojem, který slouží k tvorbě vysoce kvalitních barevných štítků přímo na pracovišti.Pomáhá tak eliminovat náklady související s předtiskem, protože umožňuje krátkodobou tvorbu štítků šitých na míru a na požádání. Výrobci tak díky novému modelu ColorWorks C7500 mohou ušetřit spoustu času i peněz.

Tiskárna C7500 navazuje na úspěch modelu TM-C3500 pro krátkodobý tisk barevných štítků na požádání, a to ve špičkové kvalitě a vysokou rychlostí.

Vlastnosti tiskárny C7500:

vysoká kvalita tisku (600 x 1 200 dpi),
vysoká rychlost tisku (300 mm/s),
výjimečná spolehlivost díky nové permanentní sériové tiskové hlavě PrecisionCore MicroTFP.

Tato průmyslová tiskárna pomůže výrobcům splnit jejich požadavky na tisk štítků na pracovišti, včetně štítků potravin a nápojů, balení a krabic, ale také energetických štítků EU a štítků GHS.Tisk štítků na požádání pomocí tiskárny C7500 také eliminuje náklady související s předtiskem, které vznikají například kvůli plýtvání štítky nebo velkým zásobám štítků.

Tiskárna C7500 je vybavena novou sériovou tiskovou hlavou PrecisionCore od společnosti Epson, která byla vyrobena speciálně pro použití v komerčním prostředí na trhu průmyslových štítků. Je zárukou vynikající spolehlivosti a umožňuje tvorbu vysoce kvalitních štítků vysokou rychlostí. 

Technologie kontroly trysek Nozzle Verification Technology a nahrazení tiskových bodů brání tiskovým chybám a chybným pixelům, takže vždy získáte stejně kvalitní výtisky.

Tiskárna využívá vysoce kapacitní samostatné zásobníky inkoustu. To znamená, že stačí vyměnit pouze vypotřebovanou barvu. Díky tomu se snižují náklady na tisk a minimalizují ztráty inkoustu.

Tiskárna C7500 nevyžaduje téměř žádnou údržbu a nabízí velmi snadné použití. Díky ovládacímu panelu s displejem LCD je nastavení tiskárny velmi snadné a rychlé a technologie ESC/Label, naše nejnovější sada příkazů pro barevné tiskárny štítků, umožňuje integraci tiskárny do téměř jakéhokoli operačního systému.

Robert Matuška, Business Account Manager společnosti Epson Europe, říká: „Výrobci si nyní mohou užívat výhod tisku jednotlivě upravených barevných štítků na požádání a přímo na pracovišti. Kromě nepřekonatelné spolehlivosti nabízí tiskárna C7500 významné snížení nákladů díky permanentní tiskové hlavě, kterou není třeba měnit po celou dobu životnosti tiskárny1. Uživatel také získá výjimečnou kvalitu tisku, a to částečně díky použití pigmentových inkoustů k vytváření rychle schnoucích štítků, které se nerozmazávají a jsou odolné vůči vodě a blednutí.“

Ostrých a vysoce kvalitních výsledků lze dosáhnout použitím technologie proměnlivé velikosti kapek inkoustu (VSDT), která umožňuje tvorbu inkoustových kapek v celé řadě přesně stanovených velikostí.

Tiskárna C7500 bude k dispozici od ledna 2015.

Hlavní vlastnosti:

- krátkodobý tisk plně barevných (CMYK) štítků na požádání,
- vysoká kvalita tisk v rozlišení 600 x 1 200 dpi,
- nová tisková hlava PrecisionCore MicroTFP v sériovém uspořádání,
- vysoká rychlost tisku 300 mm/s,
- nízké náklady na štítek,
- samostatné zásobníky inkoustu, které šetří vaše peníze, protože stačí vyměnit jen spotřebovanou barvu,
- samostatné vysokokapacitní zásobníky inkoustu o objemu 300 ml,
- displej LCD pro jednoduché monitorování stavu tiskárny a ovládací panel pro úpravu nastavení tiskárny bez použití počítače,
- vytváření vysoce kvalitních výtisků na široké řadě materiálů, včetně papírů s matným nebo lesklým povrchem a syntetických médií v mnoha různých formátech a rozměrech,
- tisk na média o šířce až 4 palce,
- inkoust Epson DURABrite Ultra zajišťující dlouhou životnost výtisků, které jsou odolné vůči rozmazání, vyblednutí a většině tekutin,
- technologie kontroly trysek Nozzle Verification Technology pro zjištění ucpaných trysek před tiskem a jejich opravu s použitím minimálního množství inkoustu,
- nahrazování tiskových bodů za účelem kompenzace ucpaných trysek,
- automatická řezačka ve standardní verzi a volitelná navíjecí jednotka pro přenos média z role na roli,
- podpora jazyků tiskárny (ESC/Label) pro ovládání tiskárny C7500 z libovolného operačního systému nebo softwaru,
- nativní ovladače pro nejznámější softwarové programy, jako například Codesoft, Bartender a NiceLabel,
- software pro nasazení, správu a údržbu součástí balení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne