Společnost Epson představuje svůj první sublimační transferový papír

26.03.2014 17:31

DS Transfer Production Paper je společně s tiskárnami Epson SureColor a inkousty UltraChrome DS určen k tisku na oděvy a textilní měkké poutače.

Společnost Epson představuje svůj první sublimační transferový papír
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Společnost Epson oznamuje, že uvádí na trh svůj první sublimační materiál – DS Transfer Production Paper. Epson DS Transfer Production Paper byl optimalizován pro použití společně s řadou inkoustových tiskáren Epson SureColor SC-F a inkousty UltraChrome DS. Byl vyvinut speciálně pro velkoobjemový potisk oděvů a textilních měkkých poutačů.

DS Transfer Production Paper je lehký (75 g/m2) a rychle schne bez zvlnění způsobeného vlhkostí. Vyznačuje se vysokou schopností přenosu inkoustu na textilie, a to i při velkém množství. Zvyšuje tím účinnost využití inkoustu a zajišťuje tak trvale stejnou kvalitu tisku, ostrý obraz a živé barvy. DS Transfer Production Paper se také vyznačuje vynikající stálostí rozměrů při tisku. Snadná manipulace minimalizuje množství odpadního papíru, inkoustu a textilu a maximalizuje cenovou výhodnost produkce.


Fabien Nicol, produktový manažer senior společnosti Epson Europe, dodává: „Náš první transferový papír zajišťuje pro koncové uživatele naprosto bezproblémový tisk. Kompletní řešení tvořené tiskárnou, inkoustem a médii Epson, které bylo optimalizováno pro vzájemnou spolupráci, zajišťuje nejvyšší a stálou kvalitu a výkon tisku na textilie.“
 

DS Transfer Production Paper bude v prodeji od dubna 2014. Je kompatibilní s řadou sublimačních tiskáren SureColor SC-F a je dostupný ve velkoobjemových rolích o dvou velikostech: 1,08 m × 152 m a 1,62 m × 175 m.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.