Společnost Epson uvádí svoji nejmenší a nejlehčí mobilní tiskárnu účtenek

23.09.2014 12:27

Rozšiřujte možnosti svého podniku a reagujte rychleji na potřeby svých zákazníků díky řadě mobilních tiskáren účtenek TM-P20.

Společnost Epson uvádí svoji nejmenší a nejlehčí mobilní tiskárnu účtenek
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Tyto malé a lehké tiskárny jsou ideální pro personál maloobchodních prodejen, pohostinství a jakýchkoli dalších podniků, které vyžadují mobilní tisk účtenek. 

Naše nové tiskárny TM-P20 (TM-P20 BT a TM-P20 Wi-Fi) mají obě o polovinu menší velikost  než předchozí model a přibližně o dvě třetiny nižší hmotnost . Nabízejí rychlý tisk a výdrž baterie až osm hodin (Bluetooth) nebo šest hodin (Wi-Fi), takže jsou ideální pro mobilní tisk. Aby zaručovaly spolehlivý a nepřetržitý provoz, mají tiskárny certifikaci IP-54 pro odolnost vůči nárazům a vodě a jsou odolné vůči pádu z výšky do 150 cm.

Obě zařízení jsou vybavena inteligentní technologií ePOS společnosti Epson. Díky tomu mohou tyto tiskárny komunikovat s webovými prohlížeči a umožňují přímý tisk z jakéhokoli mobilního zařízení bez nutnosti instalovat či aktualizovat ovladače. Funkce jednoduchého nastavení navíc zajišťuje rychlé a bezproblémové připojení k síti Wi-Fi (pouze model TM-P20 Wi-Fi) bez nutnosti používat další hardware. Funkce NFC (Near Field Communication) pro bezdrátovou komunikaci na krátkou vzdálenost umožňuje mobilním zařízením a tabletům snadné spárování s tiskárnami. V případě zařízení bez funkce NFC je možné také rychlé a snadné párování na základě čárových kódů.

Kateřina Sedláčková, ProGraphics Account Manager CZ/SK společnosti Epson říká: „Vyslechli jsme názory zákazníků na model P60II a rozšířili naši nabídku o další možnosti pro trh mobilních tiskáren. Zatímco model TM-P60II nabízí robustní odolnost a delší výdrž baterie, nové modely TM-P20 jsou menší a lehčí. Také jsme přidali řadu nových funkcí, například párování pomocí funkce NFC a čárových kódů pro snadné a rychlé nastavení. Doufáme, že s těmito zařízeními budeme moci lépe vyhovět potřebám zákazníků v segmentu mobilního tisku, do kterého patří například oblast pohostinství.“

Oba modely jsou opatřeny také sponou na opasek pro snadné nošení a kolébkovou nabíječkou.

Model TM-P20 Wi-Fi bude dostupný od listopadu 2014 a model TM-P20 BT od prosince 2014

Hlavní vlastnosti:

O společnosti Epson

Společnost Epson je přední světový dodavatel inovativních řešení pro kanceláře, domácnosti, obchodní podniky i průmyslové provozy, jenž se snaží neustále překonávat očekávání svých zákazníků. Nabízí široký sortiment produktů od inkoustových tiskáren, tiskových systémů a projektorů 3LCD až po průmyslové roboty, chytré brýle a snímací systémy a využívá originální kompaktní, úsporné a vysoce přesné technologie.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 73 000 lidí v 94 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.

http://global.epson.com

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu představuje strategické řídící centrum pro Evropu, Blízký východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 700 lidí a ve fiskálním roce 2013 zaznamenala obrat 1 517 milionů eur.

http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050  
http://eco.epson.com

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…