Společnost FedEx se připravuje na nejrušnější dny ve své historii

29.11.2014 20:50

FedEx Express, největší expresní přepravní společnost na světě a dceřiná společnost FedEx Corp. (NYSE: FDX), se v regionu Evropy, Blízkého východu, indického subkontinentu a Afriky (EMEA) chystá na nejrušnější den ve své historii. Nejrušnějším dnem pro zásilky odcházející z regionu bude podle očekávání 16. prosinec.

Společnost FedEx se připravuje na nejrušnější dny ve své historii
Foto: red
Popisek: FedEx Express

FedEx Corp. předpokládá, že mezi Černým pátkem (pátek po dni Díkůvzdání) a Štědrým dnem celosvětově přepraví více než 290 milionů zásilek, což znamená 8,8% meziroční nárůst celkového objemu v nejvyšší sezoně. Podle prognózy společnosti eMarketers celosvětové tržby v elektronickém obchodě mezi obchodníky a spotřebiteli (B2C) letos vzrostou o 20,1 % a dosáhnou 1,500 bilionu USD.

„Naši zákazníci se připravují na svátky a FedEx jim nabízí různé možnosti expresního dodání zásilek,“ uvedl David Binks, prezident FedEx Express EMEA. „Úkolem našeho týmu je zajistit zákazníkům stejnou, výjimečnou službu pro zásilky související s předvánočními nákupy, jako to ostatně činí v kterýkoli jiný den v roce.“

O společnosti FedEx Express

FedEx Express je největší expresní přepravní společností na světě, která rychle a spolehlivě dodává zásilky do více než 220 států a oblastí po celém světě. FedEx Express využívá globální leteckou a pozemní síť k urychlení dodání expresních zásilek v  garantovanou dobu se zárukou vrácení peněz.

O společnosti FedEx

FedEx Corp. (NYSE: FDX) poskytuje zákazníkům a firmám po celém světě široké portfolio přepravních, online elektronických a obchodních služeb. Společnost s ročním obratem 46 miliardy dolarů nabízí integrované obchodní aplikace prostřednictvím provozních společností, které na trhu úzce spolupracují pod uznávanou značkou FedEx. Společnost FedEx se dlouhodobě řadí mezi nejuznávanější a nejdůvěryhodnější zaměstnavatele. Inspiruje svých více než 300 000 zaměstnanců k naprostému soustředění na bezpečnost, nejvyšší etické a profesní standardy a potřeby zákazníků a komunit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…