Společnost Panasonic rozšiřuje řadu LCD projektorů s vysokým jasem

10.05.2014 20:40

Společnost Panasonic oznámila uvedení řady LCD projektorů PT-EZ580 s vyměnitelným objektivem a jasem 5 000 až 6 200 lumenů.

Společnost Panasonic rozšiřuje řadu LCD projektorů s vysokým jasem
Foto: red
Popisek: Panasonic

Projektory nové série PT-EZ580 sdílí mnoho funkcí se svými většími příbuznými z řady EZ770, včetně technologie DIGITAL LINK, společné platformy pro objektiv a nízko-údržbového ECO filtru. Přinášejí jasnou, flexibilní a nízkonákladovou projekci do učeben a firemních konferenčních místností střední velikosti.

Tato řada obsahuje pět modelů: PT-EZ580 (WUXGA, 5 400 lm), PT-EW640 (WXGA, 5 800 lm), PT-EX610 (XGA, 6 200 lm), PT-EW540 (WXGA, 5 000 lm) a PT-EX510 (XGA, 5 300 lm). Všechny tyto projektory jsou navrženy s ohledem na tichý provoz, aby nerušily při přednáškách a poradách. Díky rozlišení WUXGA a vysokému kontrastnímu poměru 5 000:1 poskytuje projektor PT-EZ580 vysokou kvalitu obrazu.

Hana Grůzová, Marketing Manager ve společnosti Panasonic, říká: „Snadná údržba a nízké náklady na vlastnictví jsou dva faktory, které tvoří nedílnou součást inteligentní volby projektoru pro oblast vzdělávání.“

Díky dlouhým cyklům výměny světelného zdroje až 4 500 hodin v režimu Eco a Eco filtru s intervalem čištění až 17 000 hodin poskytují projektory řady EZ580 stabilní provoz po velmi dlouhou dobu. Projektory jsou navíc vybaveny inteligentním systémem řízení světelného zdroje, který nastavuje množství energie spotřebované zdrojem podle promítaného obrazu, čímž přispívá ke snížení energetické spotřeby projektoru.

Projektory PT-EZ580, EW640 a EX610 jsou vybaveny technologií DIGITAL LINK, která umožňuje přenos obrazu, zvuku a řídicích signálů jediným kabelem LAN. Jemné seřízení obrazu, jako je posun objektivu, zvětšení, zaostření, horizontální a vertikální korekce a seřízení geometrie, lze provádět na dálku pomocí dálkového ovladače projektoru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …