Společnost Synot Tip získala povolení k provozu online kasina

21.08.2017 17:01

Společnost SYNOT TIP v těchto dnech získala povolení pro provoz online kasina. Stala se tak druhou společností v České republice, která tento druh zábavy může dle nového zákona nabízet.

Společnost Synot Tip získala povolení k provozu online kasina
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

„Rozhodnutí o udělení povolení je pro nás velmi důležitým krokem. Díky němu totiž můžeme opět rozšířit nabídku našich produktů pro zákazníky. Zkušenosti v tomto směru máme již z ostatních zemí, kde naše skupina působí a uvedený produkt nabízí, a to ať už napřímo, nebo prostřednictvím obchodních partnerů. Jedná se především o Lotyšsko, Slovensko a Srbsko,“ uvedl Petr Mikoška, výkonný ředitel společnosti SYNOT TIP:

Skupina SYNOT využívá silné technologické zázemí. Na projektu online kasina společnosti SYNOT TIP pracují zkušení vývojáři, manažeři a špičkoví odborníci v oblasti online loterií. Dodavatelem systému je společnost EASIT. Jednotlivé hry, které pocházejí z dílny společnosti SYNOT GAMES, jsou vyvinuty speciálně pro potřeby českého trhu. Základní portfolio her, které se bude postupně rozšiřovat, a na které jsou tuzemští klienti již zvyklí, je k dispozici také v mobilních aplikacích a tabletech.

„Snažíme se o to, aby byl náš produkt maximálně atraktivní. Chystáme velké bonusové akce a až stotisícové benefity. Už nyní navíc klienti mohou v režimu „FUN“ soutěžit o hodnotné ceny - například automobil značky BMW X1 nebo třeba zájezd do Karibiku,“ doplnil Mikoška.

Online kasino bude spuštěno v nejbližších dnech. Zájemci ho vedle kurzového sázení a online pokeru najdou na webových stránkách společnosti SYNOT TIP (ZDE).

Skupina SYNOT dnes dává práci přibližně třem tisícům osobám. Působí téměř na všech kontinentech, a to přibližně ve dvaceti zemích světa. Své obchodní aktivity má v Evropě, Africe, Americe a také v Asii. Kromě loterního průmyslu a dodávky špičkových IT technologií, softwarových řešení a herních zařízení se věnuje také investicím v oblasti cestovního ruchu a sportu, podpory startupových projektů, mediálním aktivitám a dalším podnikatelským odvětvím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…