Společnosti Cisco a Continental ukázaly budoucnost připojených aut

17.08.2013 15:27

Společnosti Cisco a Continental spojily své úsilí s cílem vytvořit koncept tak zvaného „Connected vehicle“ neboli připojeného auta. Takové vozidlo přinese řadu výhod nejen jejich majitelům a řidičům.

Společnosti Cisco a Continental ukázaly budoucnost připojených aut
Foto: red
Popisek: Cisco

Konkrétně může jít o vylepšení v oblasti navigace, získávání informací o dopravě v reálném čase, zábavu pro spolucestující nebo také vzdálenou diagnostiku či aktualizaci softwaru ve vozidle. Nabízí se zde i možnost automaticky řízeného vozidla. Takové by totiž díky konektivitě mohlo komunikovat s okolním světem a bezpečně dovézt cestující k cíli.

Připojené vozidlo od společností Cisco a Continental nabízí vysokorychlostní spolehlivou a zabezpečenou síťovou technologii, která je uzpůsobená pro pohybující se objekty, jakým automobily jsou. Dokáže totiž přepínat mezi 3G a 4G  konektivitou či jinými bezdrátovými sítěmi, a to na základě preference ceny nebo kvality připojení. Disponuje také pokročilým bezpečnostním systémem, který zajistí zabezpečení přenášených dat a ochranu komunikační infrastruktury na stejné úrovni jako při připojení z domova nebo kanceláře.

O Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) je celosvětovým lídrem v oblasti síťových služeb, které mění způsob, jakým se lidé připojují, komunikují mezi sebou a spolupracují.

Informace o společnosti Cisco jsou k dispozici na http://www.cisco.com. Další zprávy lze nalézt na http://newsroom.cisco.com.

Cisco a logo Cisco jsou registrované ochranné známky společnosti Cisco Systems, Inc. ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Všechny další registrované ochranné známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…