Správa KRNAP vydala výukové postery. Můžete je získat i vy

08.11.2017 8:02

Správa Krkonošského národního parku realizuje projekt Společné vzdělávání pracovníků Správy KRNAP a KPN II. Jednou z jeho aktivit je vydání výukových posterů s krkonošskou tematikou ilustrovaných známým českým ilustrátorem divoké přírody Janem Dungelem.

Správa KRNAP vydala výukové postery. Můžete je získat i vy
Foto: KRNAP
Popisek: KRNAP

Sadu osmi posterů nyní zájemci mohou získat zdarma.

Postery ve formátu A1 představují faunu a floru Krkonoš, neživou přírodu, vegetační stupně, tvary, historii a zajímavá místa západních a východních Krkonoš. Jejich první vydání v předchozím projektu bylo nečekaně brzy rozebráno, proto jsme v navazujícím projektu připravili dotisk této sady výukových plakátů. Nyní je k dispozici 1 000 sad. Ty by měly zdobit stěny škol, veřejných institucí i ubytovacích objektů. Tematicky představují to nejzajímavější a nejvzácnější, co v Krkonoších máme.

Zájemci o sadu výukových posterů ji mohou získat po předchozí domluvě na akcích Správy KRNAP. Kontaktní osobou je Radek Drahný, rdrahny@krnap.cz.

Projekt Společné vzdělávání pracovníků Správy KRNAP a KPN II bude realizován v letech 2017-2021 a je podpořen prostředky z programu Interreg V-A Česká republika - Polsko.

Další informace o aktuálním dění na území Krkonošského národního parku i v jeho okolí najdete na facebookovém profilu http://www.facebook.com/spravakrnap

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…