Srovnejto.cz – cestovní pojištění za hubičku

11.02.2014 19:40

Ať se chystáte k moři či na hory, rozhodně byste neměli před odjezdem opominout uzavřít cestovní pojištění. Řada lidí se již přesvědčila, že částka, kterou by za pojištění zaplatili, je zanedbatelná ve srovnání s tím kolik peněz museli vynaložit v případě, když je v zahraničí postihla pojistná událost. I v podstatě banální problém vás totiž může bez cestovního pojištění vyjít draho.

Srovnejto.cz – cestovní pojištění za hubičku
Foto: 4ever.sk
Popisek: Egypt, ilustrační foto

Před každou cestou je proto vhodné uzavřít cestovní pojištění a není přitom rozhodující, zda jedete lyžovat do Rakouska nebo se potápět do některé země mimo rámec Evropy. Základní cestovní pojištění vám v případě potíží pokryje léčebné výlohy, které zahrnují nezbytné lékařské ošetření, hospitalizaci, nutné léky předepsané lékařem, přepravu do nejbližšího zdravotnického zařízení a v případě úmrtí i náklady na repatriaci pojištěného.

Pojistit můžete nejen své zdraví, ale i odpovědnost kryjící škodu způsobenou na zdraví a majetku třetí osobě, zavazadla pro případ jejich poškození či odcizení nebo také storno zájezdu. Nemusíte se tak obávat finanční ztráty, pokud svou cestu nemůžete uskutečnit a musíte ji zrušit. Pozor: pojištění vybírejte s ohledem na charakter vaší cesty a plánované aktivity. Pokud hodláte provozovat například zimní a rizikové sporty, je třeba vědět, že právě ty základní pojištění nekryje a je třeba tyto vaše aktivity při uzavírání pojistky zohlednit.

Pojištění nemusí být drahé a lze jej pořídit prakticky „za hubičku“, pakliže navštívíte web www.srovnejto.cz. Zde si můžete snadno a rychle nechat udělat kalkulaci, z nabídky několika možností si vybrat pro vás tu nejvíce vyhovující a on line cestou ji také rovnou uzavřít. Ušetřit můžete jak peníze, tak čas, neboť kvůli pojištění není třeba opustit domov, nemusíte zdlouhavě vybírat a zvolit zkrátka takové cestovní pojištění, které pro vás bude optimální.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…