Stanice TV Barrandov uctí památku Jana Třísky mimořádnou změnou programu

25.09.2017 22:43

K uctění památky legendárního českého herce Jana Třísky (80), který dnes ráno podlehl následkům pádu do Vltavy, zařadí televizní Skupina Barrandov mimořádně do středečního vysílání epizodu ze seriálu Stopy života, ve které ztvárnil herec jednu z posledních velkých rolí.

Stanice TV Barrandov uctí památku Jana Třísky mimořádnou změnou programu
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

V souvislosti s úmrtím oblíbeného českého herce Jana Třísky zařadí televize Barrandov ve středu 27. září ve 20.15 do svého vysílání epizodu ze seriálu Stopy života – Bílý střelec, ve které herec ztvárnil nezapomenutelnou hlavní roli svérázného a nepřizpůsobivého otce.

Snímek režiséra Tomáše Magnuska podle scénáře Ivany Tajovské a Blanky Kubešové vypráví o pětasedmdesátiletém otci, kterého si po smrti jeho manželky bere do své péče dcera Hana. Její rodina však dědečka především kvůli jeho nepřizpůsobivému chování nemůže vystát. Hana tak stojí mezi svým otcem a manželem s dcerou a sahá si až na dno svých sil. Další z neobyčejných příběhů, které přivedly obyčejné lidi až do ordinace psychiatričky Lýdie Kellerové.

Mimořádné vysílání seriálu Stopy života můžete sledovat ve středu 27. září ve 20.15 na televizi Barrandov. Původně plánovaná premiéra pořadu Jak to dopadlo!? bude odvysílána v náhradním termínu 2. října.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…