Stanislav Grospič a Tomio Okamura v Duelu Jaromíra Soukupa

07.09.2017 13:00

Skupina Barrandov přináší svým divákům další díl politickodiskusního pořadu Duel Jaromíra Soukupa, který se v uplynulých měsících stal nejsledovanějším pořadem podobného typu ze všech českých plnoformátových televizních stanic. Premiérový díl plný aktuálních informací o předvolebním programu ANO 2011, kauze OKD či finančním ohodnocení učitelů startuje již dnes večer na televizi Barrandov.

Stanislav Grospič a Tomio Okamura v Duelu Jaromíra Soukupa
Foto: Skupina Barrandov
Popisek: generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup

Ve čtvrtek 7. září ve 20.55 odvysílá televize Barrandov další díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa, který ve sledovanosti předčí většinu diskusních pořadů České televize. Témat bude hodně – například předvolební program ANO 2011, kterého si nikdo kvůli v médiích propírané kauze ohledně odstraňování křížů z potravinových obalů jednoho obchodního řetězce ani nevšiml. Dále bude na programu vývoj sporu OKD, o němž minulý týden hovořil premiér Sobotka, či nekonečný boj za důstojné platy učitelů. Hosty a hlavními diskutéry budou Stanislav Grospič, lídr KSČM ve Středočeském kraji, kterého doplní Tomio Okamura, první předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie a český podnikatel.

V úloze moderátora uvidíte opět generálního ředitele TV Barrandov a předsedu představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromíra Soukupa. „Jedním z témat, kterému se také nevyhneme, bude vydání Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka sněmovnou k policejnímu vyšetřování. Ačkoli je to kauza, která hýbe českými médii, faktické informace chybějí. Proto doufám, že mi některé odpovědi dají mí dnešní hosté,“ uvedl Jaromír Soukup.

Sledujte premiérový díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa již dnes večer ve 20.55 na TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

14:54 ČEZ: E-mobilita na vzestupu, výhodnější tarify přispěly k růstu registrovaných řidičů na 27 tisíc

V 1. čtvrtletí řidiči odebrali v síti ČEZ přes1,8 mil. kWh zelené elektřiny. To je o 65 % více, než …