Starostové Pardubického kraje se vzdělávali v problematice zadávání veřejných zakázek

17.06.2017 7:33

Další školení, které mělo za cíl pomoci a usnadnit nejen starostům, ale i dalším lidem pracujícím v samosprávách jejich každodenní práci, se uskutečnilo včera na Krajském úřadu. Školení se tentokrát dotýkalo Zákona o zadávání veřejných zakázek s důrazem na zakázky malého rozsahu a na zakázky mimo režim zákona.

Starostové Pardubického kraje se vzdělávali v problematice zadávání veřejných zakázek
Foto: Pardubický kraj
Popisek: Základní podoba loga Pardubického kraje.

„Znalost vyhlášky o zadávání veřejných zakázek považuji za velmi důležitou. Všichni starostové a lidé pracující na městských a obecních úřadech vědí, že se bez ní neobejdou a že neznalost tohoto zákona může být zásadním nedostatkem,“ zahájila bezplatný seminář radní zodpovědná za regionální rozvoj, evropské fondy a inovace Hana Štěpánová. Ta si klade za cíl vycházet vstříc starostům měst a obcí a nabídnout jim bezplatně školení na nejrůznější témata.

„Již nyní plánujeme další cyklus školení, který by měl začít hned v září. Pro začátek bych ráda poskytla možnost zúčastnit se semináře, který by byl zaměřený na osobní rozvoj. Tématem by mohl být například syndrom vyhoření nebo práce s problémovými občany, včetně praktického nácviku,“ dodala radní Štěpánová. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…