Starší nemovitosti i auta prodávají Lesy ČR

01.11.2016 17:12

Rodinné či bytové domy, administrativní i hospodářské budovy, ale také lesní nebo jiné pozemky i vodní nádrže nebo ojeté osobní nebo nákladní vozy či hospodářské stroje a další movitý majetek prodává státní podnik Lesy ČR.

Starší nemovitosti i auta prodávají Lesy ČR
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

V současné době podnik prodává desítky automobilů i nemovitostí. Na www.lesycr.cz je vždy zveřejněn jejich podrobný popis i s fotografiemi.

Prodej má formu veřejné soutěže. Nabízený majetek je pro snazší výběr rozdělen do čtyř kategorií: Motorová a přípojná vozidla, Ostatní movité věci, Ostatní stroje a zařízení a Výpočetní a komunikační technika. Další třídění je v aplikaci možné provádět pomocí filtru, například podle ceny, stáří nabídky, lokalizace nebo podle organizačních jednotek Lesů ČR, na kterých se prodávaný majetek nachází.

Pro účast ve výběrovém řízení na prodej movitých věcí je nutné vyplnit, podepsat a odeslat Prohlášení účastníka výběrového řízení, jehož vzor je ke stažení zde.

„Současně s tímto dokumentem zájemce odešle nabídku s identifikačními údaji, nabízenou kupní cenou a dalšími náležitostmi. Vítězem veřejné soutěže se stane ten, kdo podá platnou nabídku s nejvyšší kupní cenou,“ vysvětluje Jindřich Hábr, vedoucí Odboru správy majetku státního podniku Lesy ČR.

  • Nabídku nemovitostí naleznete zde.
  • Vozidla a jiný movitý majetek je zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…