Startuje O2 Modrý blog. Přináší informace z O2 i ze světa technologií

15.11.2013 17:31

Oficiální blog O2 najdete na adrese http://blog.o2.cz. Blog přináší novinky ze světa technologií i zevnitř O2 - včetně programů Wayra, Think Big nebo Talentum.

Startuje O2 Modrý blog. Přináší informace z O2 i ze světa technologií
Foto: red
Popisek: O2

Současný digitální svět přináší spoustu technologických novinek, o které mají zákazníci a fanoušci O2 ohromný zájem. Abychom měli prostor pro všechny tyto informace, rozhodli jsme se spustit Modrý blog.

Modrý blog doplní tiskové zprávy publikované v tiskovém centru společnosti Telefónica o další zajímavé informace. Vedle toho slouží i pro publikaci článků či statistik, které už jsou příliš rozsáhlé pro sociální sítě. "Jen na Facebooku máme téměř 160 tisíc fanoušků a ti chtějí nejen informace o našich službách, ale i novinky ze světa telekomunikací. Díky Modrému blogu jim toho můžeme sdělit a ukázat víc," říká Dana Dvořáková, ředitelka korporátní komunikace společnosti Telefónica Czech Republic.

Modrý blog bude přinášet nové články obvykle každý všední den a jeho návštěvníci se mohou těšit jak na novinky ze světa technologií, tak na zprávy zevnitř O2. Mezi nimi čtenáři najdou i novinky ze startupového akcelerátoru Wayra či z programů na podporu mladých Think Big a Talentum. Vedle toho bude Modrý blog pravidelně přinášet i recenze nejnovějších telefonů či tipy na užitečné mobilní aplikace.

Modrý blog v České republice navazuje na podobné aktivity O2 v jiných evropských zemích - například na blog The Blue ve Velké Británii či na O2 Blog v Německu.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…