Státní fond rozvoje bydlení ocenil rekonstrukci bytového domu v Brně

06.04.2017 17:20

Již pátým rokem se mohou všichni příjemci podpory z programu Panel 2013+ ucházet o cenu SFRB Projekt roku. Za rok 2016 ji odborná komise udělila Palackého 100, Brno – společenství vlastníků jednotek v Brně – Králově Poli.

Státní fond rozvoje bydlení ocenil rekonstrukci bytového domu v Brně
Foto: Státní fond rozvoje bydlení
Popisek: Státní fond rozvoje bydlení, logo

Společenství využilo úvěr z programu Panel 2013+ ve výši 6,2 milionů Kč na celkovou rekonstrukci domu. Finanční prostředky byly použity na opravu hydroizolace spodní stavby včetně odstranění anglických dvorků, opravu obvodového pláště a jeho zateplení, zasklení lodžií a opravu balkonů i zábradlí, opravu střechy včetně zateplení, výměnu rozvodů zdravotních instalací, zateplení vybraných vnitřních konstrukcí, výměnu výtahu, modernizaci systému vytápění a výměnu vodovodního potrubí, rekonstrukci požárního rozvodu vody včetně instalace vnitřního požárního systému, rekonstrukci sklepních kójí, opravy společných prostor a rozvodů, úpravu vstupního prostoru a na financování projektové dokumentace, revizí a technického dozoru stavebníka. Úvěr je sjednán se splatností 20 let. Úroková sazba ve výši 1,75 % p. a. je po celou dobu neměnná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…