Státní plavební správa: RIS Week v Praze

10.07.2016 16:59

Státní plavební správa se stala ve spolupráci s dalšími organizacemi hlavním pořadatelem mezinárodního jednání expertních pracovních skupin Říčních informačních služeb (RIS Week), které proběhlo v týdnu od 13. do 17. 6. 2016 v prostorách ČSVTS v Praze.

Státní plavební správa: RIS Week v Praze
Foto: Státní plavební správa
Popisek: Státní plavební správa

Jednání se zúčastnili zástupci z Rakouska, Německa, Slovenska, Polska, Maďarska, Nizozemska, Belgie, Chorvatska, Srbska, Rumunska, Bulharska a Ukrajiny, dále zástupci Evropské komise, Rýnské komise, Dunajské komise a Sávské komise. Každá z pracovních skupin je zaměřena na dílčí část informačních služeb a to na Zprávy vůdcům plavidel (NTS), Elektronická výměna dat (ERI), Sledování polohy a pohybu plavidel (VTT) a Elektronické plavební mapy (ECDIS). Součástí akce RIS Week bylo také společné jednání všech pracovních skupin Common Issue Meeting. Celý program je k dispozici na nových webových stránkách www.risweek.eu. Informace k jednotlivým pracovním skupinám RIS jsou k dispozici na www.ris.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…