Státní podnik Povodí Vltavy partnerem Primátorek

05.06.2017 22:04

Tak jako každoročně, i letos byl státní podnik Povodí Vltavy hrdým partnerem tradičních veslařských závodů - Primátorek.

Státní podnik Povodí Vltavy partnerem Primátorek
Foto: Povodí Vltavy
Popisek: Povodí Vltavy

Je to proto, že máme rádi veškeré sporty, které se odehrávají ve vodě anebo u vody a snažíme se je podpořit. Zajišťujeme, aby byl na Vltavě dostatečný průtok vody. Manipulačním řádem pro vodní dílo Vrané nad Vltavou je určen minimální odtok z tohoto vodního díla – 40 metrů krychlových/sekundu. K uvedené hodnotě je třeba připočíst ještě průtok Berounky pod soutokem v Lahovicích. Součet zajišťuje dostatečné množství vody pro možnost pořádáni Primátorek.

V letošním, již 104. ročníku Primátorek, jsme byli  partnerem finálového závodu skifu žen, který vyhrála skvělá Lenka Antošová časem 7:53:40 , s velkým náskokem 12:30 sekund před druhou závodnicí Alenou Schejbalovou. Gratulujeme ještě jednou vítězce k výbornému výsledku, ale  blahopřejeme i ostatním skifařkám finálového závodu – Lucii Heranové, Kateřině Hudákové a Karolíně Teimerové za jejich bojovnost. Byl to krásný závod! Doufáme, že i řada z vás jste se jako diváci nebo i závodníci zúčastnili letošních 104. Primátorek, a těšíme se už teď na příští ročník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…